Home Televisie Welke videostreamingdienst past bij mij?

Welke videostreamingdienst past bij mij?

2066
0
DELEN
Welke videostreamingdienst past bij mij

De aanbieders van online series en films schieten als paddenstoelen uit de grond. Waar we eerst eigenlijk alleen Netflix voorgeschoteld kregen, hebben we nu ook keus uit vele anderen. Het zal dan ook niet vaak meer voorkomen dat we niets hebben om naar te kijken. Maar goed, hoe meer keuze er is, hoe moeilijker het wordt om een keuze te maken. Wij hebben de eigenschappen van de meest bekende streamingdiensten van Nederland even voor je in kaart gebracht. Hopelijk helpt dit je een beetje bij het kiezen van een geschikte streamingdienst. 

Amazon Prime

Afgelopen jaar heeft online winkelketen Amazon haar eigen streamingdienst in Nederland geïntroduceerd. Dat deze multinational op de streaming trend in zou spelen kwam natuurlijk niet geheel als verrassing. Het platform dat zij aanbieden heet Amazon Prime. De content die deze partij aanbiedt liegt er niet om. Grote producties zijn hier terug te vinden (wel vaak wat gedateerde films) en daarbij produceren ze zelf ook steeds meer nieuwe eigen films en series. Ook kun je hier terecht voor een aantal Nederlandse films en diverse content voor kids. Het grootste voordeel van deze dienst is momenteel misschien wel de prijs. Deze ligt namelijk ver onder de prijzen van andere aanbieders.

Netflix

Netflix wordt gezien als één van de grondleggers van het streamen van films en series. We zijn inmiddels zo bekend met deze aanbieder dat  mensen geregeld ‘Netflixen’ als werkwoord gebruiken. Wat heeft deze aanbieder eigenlijk allemaal in huis? Het assortiment aan films en vooral series is huge. Het grootste voordeel van deze dienst is misschien wel de snelheid waarmee er continu nieuwe content wordt toegevoegd. Zo heb je vrijwel elke week weer een aantal nieuwe titels die je kunt bekijken. Ga voor een spannende thriller op de dinsdag en een romcom onder het genot van een glas wijn op de vrijdag, Netflix is van alle markten thuis. Oh ja, ga je de deur liever niet uit? Wijn bestellen kan ook online!

Welke videostreamingdienst

Disney +

Disney, wie kent het niet. Ook deze welbekende aanbieder van sprookjesachtige feelgood films is haar eigen streamingdienst begonnen. Dit doen zij onder de naam Disney +. Hier vind je naast alle Disney content ook alles van Star Wars, Marvel en Pixar. Deze streamingdienst is vooral voor echte Disney fans zeker de moeite waard. Het assortiment is in vergelijking met de concurrentie wel wat minder breed. Maar zeker voor de jeugdige kijkers is Disney + een aanrader.

Videoland

Ben je helemaal fan van Nederlandse films, series en programma’s? Dan past Videoland  het best bij je. Deze aanbieder beschikt namelijk over veel populaire programma’s van Nederlandse bodem. Los van de Nederlandse content is er op Videoland ook behoorlijk wat content uit het buitenland beschikbaar. Deze zijn vaak wel al wat ouder. Ben je gek op het bingewatchen van reality televisie? Dan is Videoland een uitermate geschikt platform voor jou. Lees hier meer over bingewatchen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here