Home Smartphones en tablets Dit zijn de beste smartphones onder de 500 euro

Dit zijn de beste smartphones onder de 500 euro

3260
0
DELEN
Beste smartphones onder de 500 euro

Smartphones, je hebt het in allerlei soorten, kleuren en prijsklassen. Echter moet je voor een smartphone tegenwoordig vaak rekening houden met een hoog prijskaartje. Toch zijn er uiteraard ook toestellen die goed werken en ook een relatief goedkope prijs hebben. In dit artikel zetten wij de beste smartphones onder de 500 euro voor je op een rijtje. 

iPhone SE 2020

Hoewel je bij een iPhone niet snel denkt aan een goedkope smartphone, bewijst de iPhone SE 2020 het tegendeel. Deze iPhone SE, die qua design lijkt op de iPhone 8 en qua snelheid op de iPhone 11 en 11 pro, is namelijk goedkoop in vergelijking met andere iPhones. Het hoort daarom ook zeker bij een van de beste goedkope smartphones van tegenwoordig. De iPhone SE 2020 is te verkrijgen vanaf 489 euro. Deze prijs hoort bij een toestel van 64GB. Als jij op zoek bent naar een goede smartphone onder de 500 euro, is deze een absolute aanrader. 

OnePlus Nord

De OnePlus Nord is een vrij nieuwe smartphone. Het beschikt over een groot display, heeft een goede snelheid en ondersteunt 5G. Daarnaast heeft de smartphone maar liefst vier camera’s. De OnePlus Nord is te verkrijgen vanaf 439 euro, en behoort daarmee zeker tot een van de beste betaalbare smartphones van tegenwoordig. 

Huawei P30

De Huawei P30 mag niet in dit lijstje ontbreken. Het staat vooral bekend om zijn relatief goedkope prijs. Daarnaast beschik je bij deze smartphone over een goede camera en batterij, en een mooi scherm. De Huawei P30 behoort al tot de beste smartphones onder de 500 euro sinds 2019. De smartphone is verkrijgbaar vanaf 399 euro. 

Samsung Galaxy S10 Lite

We weten allemaal dat de Galaxy-reeks van Samsung heel populair is. Dat is ook niet gek, want de smartphones uit deze reeks zijn vaak ontzettend goed. Wel hebben deze vaak een hoog prijskaartje. Echter heeft Samsung ook een Samsung Galaxy S10 Lite, voor nog geen 500 euro. Deze smartphone heeft een super mooi scherm, snelle processor en drie camera’s. Momenteel is deze smartphone zeker een van beste goedkope Samsung smartphones. 

Uiteraard zijn er nog veel andere smartphones tot 500 euro die goede kwaliteiten hebben. Het is natuurlijk ideaal, een goede én goedkope smartphone. Welke smartphone vindt jij de beste en goedkoopste smartphone van tegenwoordig?

Meer koopgidsen

Bekijk ook onze andere koopgidsen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here