Home Smartphones en tablets De Samsung Galaxy S24; wat valt te verwachten? 

De Samsung Galaxy S24; wat valt te verwachten? 

320
0
DELEN
De Samsung Galaxy S24; wat valt te verwachten 

Waar Apple eerst altijd het alleenrecht had op mysterieuze lanceringen en onthullingen, heeft Samsung dit inmiddels ook behoorlijk omarmt. Iets wat goed te begrijpen valt, want de smartphones maar ook andere producten van dit merk doen niet meer onder voor die van Apple. Wanneer we kijken naar de afgelopen jaren dan zien we dat de Samsung Galaxy telefoons van waanzinnige kwaliteit waren en het merk heeft de wind er ook lekker onder. Waar nog lang niet iedereen er al rekening mee hield, komt er toch alweer een opvolger op de S23. En niet één, maar wederom een hele lijn met maar liefst drie nieuwe telefoons. En zoals dat gaat bij dit soort lanceringen tegenwoordig ,wordt het allemaal in het diepste geheim ontwikkeld. Maar het is bekend wat de nieuwste technische snufjes van Samsung zijn! Welke dit zijn? Lees snel verder!  

De Samsung Galaxy S24 serie 

Allereerst de uitleg over de serie, want zoals we ook van de Galaxy S23 kennen komen ze met drie toestellen. De basis uitvoering, een plus model wat als tussencategorie beschouwd kan worden, en de ultra. Allemaal hebben ze eigen verbeteringen ten opzichte van hun voorganger, maar er zit onderling wel verschil in kwaliteit. Dit verklaart ook direct het prijsverschil. De prijzen zijn ook nog een geheim, maar verwacht wordt dat het overeenkomstig zal zijn met die van de S23, waarbij de standaard basic dus ook het meest voordelig is. De kleuren zijn allereerst verrassend te noemen, naast de grijze en zwarte variant komt er bij de Samsung Galaxy S24 ook een gele en een paarse versie. Hoe in het oog springend is dat! 

De techfeitjes 

Dan voor de echte liefhebbers en kenners nog wat feitjes op een rij. Te beginnen met die van het paradepaardje van de S24 lijn namelijk het Ultra model. De S24 Ultra is voorzien van een 6.8 inch QHD+ scherm met 2600 nits, 200MP hoofdcamera met 8K-video en die 2, 3, 5 en 10x optisch kan inzoomen, tot 100x digitaal. Er is veel geheugen, namelijk 12GB aan RAM en 256 of 512GB aan opslaggeheugen. Daarnaast heeft het een sterke 5000mAh batterij wat opgeladen is in 30 minuten tot 65%. De ultra is supersterk met zijn titanium behulzing.

De basis variant is ook van een sterk materiaal gemaakt, maar dan van alumimium. Deze telefoon is verder voorzien van een 6.2 inch FHD+ scherm met 2600 nits helderheid, een 50MP hoofdcamera met 8K-video die 2 en 3x optisch kan inzoomen, tot 30x digitaal. Met een 8GB aan RAM geheugen en 128 of 256GB aan opslaggeheugen is het een meer dan prima basis om vanuit te werken. Ook heeft het toestel een 4000mAh batterij die 0-50% kan opladen in 30 minuten. Alle toestellen zijn waterdicht (IP68), iets wat in een regenachtig land zeer handig is!

Ten slotte is er nog de tussenvariant, namelijk de S24 Plus. Deze is voorzien van een 6.7 inch QHD+ scherm met 2600 nits, 50MP hoofdcamera met 8K-video die 2 en 3x optisch inzoomen, tot 30x digitaal. Het heeft een 12GB aan RAM plus 256 of 512GB aan opslaggeheugen. Met 4900mAh batterij met 0-65% opladen in 30 minuten is het perfect voor de zakelijke gebruiker. 

Wanneer men de balans omtrent bovenstaande opmaakt valt te concluderen dat het wederom een pareltje uit de collectie is, dus wees er als eerste bij. Het is een waardige opvolger van de S23!  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here