Home Computers Op zoek naar een gaming monitor? Dit zijn de beste

Op zoek naar een gaming monitor? Dit zijn de beste

2394
0
DELEN
Beste gaming monitor

Als jij regelmatig games aan het spelen bent, kan een gaming monitor heel goed van pas komen. Door middel van een gaming monitor worden de games die je speelt namelijk nog meer intens, op zowel het gebied van beeld als geluid. Ben je op zoek naar een gaming monitor? Wij zetten de beste voor je op een rijtje. 

AOC 24G2U 

Deze monitor wordt door veel mensen beschreven als de beste gaming monitor. Deze game monitor is dan ook goed uit onze test gekomen. De AOC 24G2U is een 24 inch monitor en heeft een full HD resolutie (1920 x 1080 pixels). De monitor heeft een ontzettend snelle reactietijd (1 milliseconde), iets dat van groot belang is om games optimaal te kunnen spelen. De gaming monitor is bovendien voorzien van een snelle processor en is makkelijk in gebruik. De monitor staat bekend om de brede kijkhoek en realistische kleurweergave. Nog een voordeel: de speakers zitten in de monitor ingebouwd. 

iiyama G-Master Black Hawk G2730HSU-B1

Nog een populaire game monitor is de iiyama G-Master Black Hawk G2730HSU-B1. Deze monitor is Full HD en heeft een goede reactiesnelheid. Ook bevat de monitor FreeSynch technologie, waardoor de kans veel kleiner wordt dat het beeld hapert. Deze monitor is zeker aan te raden om te gamen.

Asus VP28UQGL

Deze behoort volgens ons zeker tot de kanshebber voor de titel beste 4K gaming monitor. Deze monitor heeft een 4K resolutie, waardoor het beeld ontzettend realistisch is. Bovendien heeft de monitor een enorm goede reactiesnelheid. Deze monitor is perfect is niet alleen geschikt voor PC, maar ook voor console gaming, dus het is ook een goede monitor voor bijvoorbeeld de PS4 of PS5. Ook de prijs-kwaliteitsverhouding van deze monitor is ontzettend goed. Waar veel 4K monitoren vrij prijzig kunnen zijn, valt de prijs bij deze goede monitor nog mee. Volgens velen is dit dan ook een goede en ‘goedkope’ gaming monitor. 

LG 27GL850 UltraGear

Een gaming monitor die volgens ons ook niet in dit rijtje kan ontbreken, is de LG 27GL850 Ultragear. Deze 27-inch monitor is ontzettend geschikt om te gamen. Bij deze monitor geniet je van levensechte kleuren, een snelle reactietijd en technologieën die ervoor zorgen dat het beeld niet hapert. Deze gaming monitor is perfect geschikt voor console gaming, bijvoorbeeld voor een PS4 en PS4 pro. Dit model werd door veel gebruikers benoemd tot de beste gaming monitor van 2019. Dat succes is gebleven, want nog steeds is de gaming monitor enorm populair. Wij verwachten dan ook dat dit nog wel even zo blijft, dus deze monitor is zeker een aanrader als jij op zoek bent naar een goede gaming monitor. 

Ben jij van plan een gaming monitor te kopen? 

Meer koopgidsen

Bekijk ook onze andere koopgidsen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here