Home Huishoudelijk Slimme deurbel steeds populairder onder Nederlanders

Slimme deurbel steeds populairder onder Nederlanders

2021
0
DELEN
Slimme deurbel

Meer dan een half miljoen Nederlanders hebben hun deur inmiddels beveiligd met een slimme deurbel. En dat is niet zomaar het geval, want een slimme deurbel wordt door veel mensen gezien als een handig en veilig product. Maar wat is een slimme deurbel nou precies, wat voor functies heeft het en waarom is het volgens velen zo’n goed product? In dit artikel gaan wij hier dieper op in. 

Wat is een slimme deurbel?

Een slimme deurbel is een deurbel die aan de hand van wifi of Lan(bedraad) de mogelijkheid biedt om te zien wie aanbelt, door middel van een camera. Het mooie hieraan is dat je deze beelden dan kunt zien op bijvoorbeeld je telefoon, tablet of computer. In sommige gevallen kun je ook een slimme deurbel kopen zonder camera, maar dit ligt niet zo voor de hand.

Een slimme deurbel heeft als doel om beter te beveiligen. Met een slimme deurbel hoef je dus nooit meer de deur open te doen zonder dat je weet wie er voor de deur staat. Met een slimme deurbel kun namelijk simpelweg even kijken wie er voor je deur staat, en dat maakt het extra veilig. Dit is ook de meest voor de hand liggende reden voor velen om een slimme deurbel aan te schaffen. Heb je toevallig een Google Home en wil je ook graag een slimme deurbel aanschaffen? Goed nieuws, want deze zijn met elkaar te koppelen. Kijk in dit geval dan ook zeker naar een Google Home deurbel. Heb je geen Google Home? Ook dan zijn er natuurlijk talloze slimme deurbellen aan te schaffen. Maar welke is nou de beste? Wij zetten een aantal populaire slimme deurbellen voor je op een rijtje. 

  • Slimme deurbel Ring
  • Nest slimme deurbel
  • Doorguard Slimme deurbel 
  • Slimme deurbel Domoticz
  • Slimme deurbel Synology
  • Slimme deurbel Niko
  • Sinji draadloze slimme deurbel met camera
  • Netatmo deurbel

Waarom kiezen voor een slimme deurbel?

Het is natuurlijk helemaal aan jou om te kiezen voor welke slimme deurbel je gaat. Bovendien kun je hierbij kijken naar de prijs en kwaliteit. Daarnaast kun je kiezen voor een slimme deurbel met of zonder abonnement en kies je of je gaat voor een slimme deurbel met of zonder camera. Veel van de slimme deurbellen hebben een test ondergaan, dus je zou voordat je er een aanschaft even op internet informatie kunnen opdoen. Zo kom jij uiteindelijk op de best geschikte intelligente deurbel voor jouw voordeur. Zo creëer jij een onderdeel van jouw smart home door de goede beveiliging van een slimme deurbel. Een slimme deurbel is dus goed voor de beveiliging, het is handig, en is daarnaast ook nog eens simpel om te installeren. Al met al genoeg redenen voor veel Nederlanders om dit aan te schaffen.

Heb jij al een slimme deurbel of wil je er binnenkort eentje aanschaffen voor jouw voordeur? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here