Home Smartphones en tablets Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

2669
0
DELEN
Samsung Galaxy S6

Ben je op zoek naar een nieuwe high-end smartphone om je oude te vervangen? Kijk dan eens naar de Samsung Galaxy S6, een van de paradepaardjes van Samsung. De opvolger van de S5 bewijst maar weer waarom Samsung een van de grootste en populairste leveranciers van smartphones is. Met zijn goede specificaties is dit een toestel waar je tijdens het dagelijks gebruik zeer goed mee uit de voeten zult kunnen, en nog een lange tijd plezier mee kunt hebben.

Samsung Galaxy S6

Specificaties van de Galaxy S6

De Galaxy S6 is als een van de high-end toestellen van Samsung zeker een upgrade ten opzichte van zijn voorganger, de Galaxy S5. Zo heeft bijvoorbeeld de camera een flinke update gekregen: de camera van de S6 heeft respectievelijk 16 en 5 megapixel aan de voor- en achterkant. Met zijn 5.1 inch super amoled scherm met QHD-resolutie (2560 bij 1440 pixels), komen de foto’s en films die je gemaakt hebt het beste tot hun recht. Met zijn metalen behuizing houdt het toestel goed vast en voelt het zeer degelijk en stevig aan, zonder opvallend groot en dik aan te voelen. Het toestel heeft een 3GB werkgeheugen en een opslagruimte van 32, 64 of 128 GB, afhankelijk van welk toestel je kiest. Let er wel op dat het geheugen niet verder uit te breiden is, dus mocht je veel opslagruimte nodig hebben, houdt hier dan wel rekening mee.

Waarom kiezen voor de Galaxy S6?

Dankzij de vingerafdrukscanner kan je nu nog sneller inloggen, en met de goede accuduur kan je langer dan andere smartphones zonder op te hoeven laden. Zo hoef je je minder snel zorgen te maken om met een lege accu te zitten. Ondanks de goede accu van 2550 mAh, is het toestel toch maar 6,8 millimeter dun. De accu is echter niet zelf te verwisselen, wat als een nadeel gezien kan worden voor sommigen. De snelle hardware zorgt ervoor dat je apps met het grootste gemak kunt draaien zonder vertraging. Het design zien er met zijn metalen behuizing en glazen achterkant zeer strak uit, waardoor de Galaxy S6 met recht een high-end toestel genoemd kan worden.

Ondanks de stevige behuizing, voelt de Samsung Galaxy S6 toch dun en slank aan. Het toestel is ten opzichte van de S5 zeer vooruitgegaan: van de camera tot en met de software zijn met sprongen vooruit gegaan, en dat is tijdens het dagelijks gebruik zeker te merken. De Samsung Galaxy S6 wordt standaard geleverd met Android 5.0, maar de upgrade naar Android 6.0 is nu ook beschikbaar. Hierdoor krijgt het toestel de nieuwste updates, en kun je er zeker nog een tijdje mee vooruit. Zo heb je met de Samsung Galaxy S6 een toestel in huis waar je zeker nog wel even plezier van hebt. Het toestel is zowel los als met een abonnement te krijgen, dus kijk wat voor jou het voordeligst is. Wist je dat de Samsung Galaxy S7 binnenkort ook op de markt komt? Onlangs schreven we hier al een blog over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here