Home Smartphones en tablets Het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S7

3101
3
DELEN
Samsung galaxy s7 laatste nieuws

In 2016 brengt Samsung weer een nieuwe high-end telefoon op de markt, de Samsung Galaxy S7. Er wordt al veel over gesproken en er wordt druk gespeculeerd wat de vernieuwingen zijn. Tot februari 2016 zullen we in ieder geval moeten wachten voordat we zekerheid hebben, maar de laatste geruchten over de telefoon lees je hier.

Samsung galaxy s7 laatste nieuws

Bron afbeelding

Presentatie van de Galaxy S7

De geruchten gaan dat Samsung op 21 februari 2016 de nieuwe Samsung Galaxy S7 zal presenteren. Dit lijkt een bewuste zet te zijn door het Zuid-Koreaanse bedrijf, want op 22 februari start het Mobile World Congres in Barcelona waar fabrikanten hun nieuwste smartphones presenteren. Doordat Samsung ervoor kiest om een dag van tevoren al hun nieuwe paradepaardje te presenteren, zullen zij op dat moment alle aandacht krijgen. Dat lijkt een slimme zet te zijn van Samsung.

Wat is er nieuw?

Gekeken naar het design zal de Galaxy S7 niet heel anders zijn dan zijn voorganger de S6. De zijkanten zijn nog wat dunner en waarschijnlijk wordt er net als vroeger weer een microSD-slot op aangebracht. Tevens gaat het gerucht dat er net als vroeger weer sprake zou zijn van een verwijderbare batterij. De S7 zal uitgerust zijn met een drukgevoelig scherm, waarbij Samsung geïnspireerd lijkt te zijn door Apple’s 3D Touch. Ook zou er flink gesleuteld zijn aan de TouchWiz-interface, waarbij de nadruk ligt om de smartphone nog soepeler te maken. Een andere nieuwe feature in de Galaxy S7 is waarschijnlijk een ingebouwde irisscanner. Deze scanner kan gebruikt worden bij het ontgrendelen van de telefoon. Tegenwoordig gebruiken veel high-end smartphones al de ontgrendeling door middel van je vingerafdruk. Met de irisscanner zou het nog makkelijker moeten gaan, je hoeft alleen maar je telefoon aan te kijken en het ontgrendelt.

De Galaxy S7 belooft veel goeds

Van Samsung zijn we natuurlijk niet anders gewend dan dat het elk jaar weer succesvolle high-end smartphones op de markt brengt. De Galaxy S6, het paradepaardje van Samsung van 2015 was een ongekend succes. Zo’n succes zelfs dat Samsung de productie niet bij kon benen. Hopelijk heeft Samsung hiervan geleerd en zijn ze voorbereid op het mogelijke succes van de Galaxy S7. Waar veel mensen over vallen is dat bij smartphones tegenwoordig de batterij niet meer verwijderbaar is en dat er geen micro-SD slot meer worden ingebouwd. Als Samsung werkelijk deze twee dingen terug gaat brengen bij de nieuwe S7 en daarbij ook nog nieuwe interessante features als een drukgevoelig scherm en irisscanner toevoegt, dan zijn wij ervan overtuigd dat de Samsung Galaxy S7 voor een heleboel mensen een interessante smartphone is.

 

3 REACTIES

  1. Lang leve de irisscanner, vingerscan is nogal onhandig vooral met natte zweterige vingers.
    Ook vind ik het doorlopende scherm prachtig om te zien en niet te vergeten ook weer waterdicht!
    Binnenkort maar naar de winkel voor deze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here