Home Huishoudelijk Oral-B iO: de slimme tandenborstel

Oral-B iO: de slimme tandenborstel

2699
0
DELEN

Slimme apparaten komen we tegenwoordig steeds meer tegen. Echter komt Oral-B nu wel met iets heel unieks: een slimme tandenborstel met de tofste functies. De tandenborstel heeft de naam Oral-B iO en belooft een populaire tandenborstel te worden. Wat zijn de functies van dit slimme apparaat en wat kost het? In dit artikel vertellen wij er meer over. 

Wat zijn de functies van de Oral-B iO?

De slimme elektrische tandenborstel van Oral-B is een stuk anders dan je van eerdere tandenborstels gewend bent. Nu hoor ik je denken, wat kan er zo anders zijn aan een tandenborstel? Nou dat zit zo: het verschil bij de Oral-B iO is voornamelijk de motor. De opgewekte energie wordt bij deze tandenborstel namelijk snel doorgestuurd naar de borstelkop, waardoor deze vele malen sneller roteert. Dit zorgt ervoor dat de borstelkop zelf minder trilt. Dit is fijn, want zo gaat het poetsen een stuk makkelijker. Ook maakt de Oral-B iO minder geluid in vergelijking met veel andere elektrische tandenborstels.

De Oral-B iO is niet zomaar een slimme tandenborstel. Het heeft functies die jou erbij helpen om optimaal je tanden te kunnen poetsen. De slimme tandenborstel van Oral-B heeft een interactieve display met daarop bijvoorbeeld welkom boodschappen en keuzes uit poetsstanden. Ook houdt de tandenborstel bij of je goed genoeg poetst. De sensor in de slimme tandenborstel waarschuwt bij een te harde druk, maar geeft ook groen licht als de druk op de juiste manier wordt uitgeoefend. Ook wordt er aan de hand van smileys aangegeven hoe effectief de poetssessie is geweest. De slimme tandenborstel van Oral B doet er dus alles aan om jou zo effectief mogelijk te laten tandenpoetsen.

Wat is de prijs van deze slimme tandenborstel? 

Als je een slimme tandenborstel wilt aanschaffen, moet je wel rekening houden met een hoog prijskaartje. Het is tenslotte niet zomaar een slimme tandenborstel, het heeft veel verbeterde functies ten opzichte van een normale elektrische tandenborstel. Wil je op een super effectieve en slimme manier tandenpoetsen? Dan is deze slimme tandenborstel van Oral B zeker de moeite waard. Het kost echter wel veel geld, want de tandenborstel ligt in de winkel voor een adviesprijs van 399 euro. Voor deze prijs kun je er echter wel vanuit gaan dat je er alles aan doet om jouw gebit zo schoon mogelijk te houden. Je moet tenslotte natuurlijk wel wat overhebben voor een stralend gebit.

Zou jij overwegen een slimme tandenborstel aan te schaffen? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here