Home Smartphones en tablets Samsung kondigt vijf nieuwe Galaxy producten aan

Samsung kondigt vijf nieuwe Galaxy producten aan

1947
0
DELEN
Samsung Galaxy Note 20

Tijdens het Galaxy Unpacked evenement heeft Samsung vijf nieuwe Galaxy producten aangekondigd. Van smartphones tot tablets en van smartwatches tot earbuds. In dit artikel vertellen we je meer over de nieuwe producten van de Galaxy-reeks van Samsung en wat je ervan kunt verwachten. 

Samsung Galaxy Note-reeks

Samsung heeft onlangs twee nieuwe modellen aangekondigd voor de Galaxy-note serie: de Galaxy Note 20 en Galaxy Note 20 Ultra. De Galaxy Note-reeks is voornamelijk bekend van de stylus. Hoewel er in de eerste instantie ook gesproken werd over een Galaxy Note 20 Pro en Galaxy Note 20 Plus, is dit dus niet het geval. 

De verschillen tussen de Galaxy Note 20 en Galaxy Note Ultra zijn de grootte, het scherm en de camera’s. Het Ultra-model is hierbij de betere versie. Het heeft een groter en mooier scherm, betere camera’s en het toestel is groter. Dat het Ultra-model betere functies bevat, is ook wel te merken aan de prijs. Het originele Galaxy Note 20 model heeft een vanafprijs van 949 euro, en het Ultra-model een vanafprijs van 1299 euro. De modellen zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar. 

Galaxy Z Fold 2

Tijdens het Samsung evenement kondigde Samsung ook een nieuwe vouwtelefoon aan: de Galaxy Z Fold 2. Het is de opvolger van de eerder verschenen Galaxy Fold.

Het scherm van de Fold 2 is een stuk groter dan die van de eerste Galaxy Fold. Dit zorgt ervoor dat het toestel ook kan worden bediend zonder deze eerst open te klappen. Qua specificaties is er verder nog maar weinig bekend over deze vouwbare telefoon van Samsung. Het is ook nog niet duidelijk hoeveel deze telefoon zal kosten en wanneer we het kunnen verwachten. 

Galaxy Tab S7

Samsung heeft twee nieuwe tablets aangekondigd: Galaxy Tab S7 en S7+. De tablets hebben een groter scherm en een betere processor in vergelijking met vorige tablets, en dit zorgt ervoor dat de tablets ook te gebruiken zijn voor zwaardere programma’s zoals foto- en videobewerking. De Galaxy Tab S7 is te verkrijgen in een 4G variant, de Galaxy Tab S7 Plus in een 5G variant. De tablets zijn eind deze maand verkrijgbaar. 

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung heeft ook een gloednieuwe Galaxy Watch aangekondigd: de Galaxy Watch 3. Deze smartwatch is in staat je zuurstofgehalte, hartslag en bloeddruk op een simpele manier te meten. Ook heeft Samsung zich goed bezig gehouden met de stijl van de smartwatch, want er zijn duizenden watchfaces te kiezen bij de Galaxy Watch 3. De smartwatch is momenteel al te verkrijgen. 

Galaxy Buds Live

Samsung heeft nieuwe earbuds aangekondigd. De vorige earbuds van Samsung waren al een groot succes, maar de nieuwe Galaxy Buds Live worden wellicht nog wel populairder. Bij deze nieuwe earbuds is er ruisonderdrukking toegevoegd, waarmee achtergrondgeluiden gedempt kunnen worden. De nieuwe earbuds gaan zo’n zes uur mee. De oordopjes zullen te verkrijgen zijn in het wit, brons en zwart en zullen 189 euro gaan kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here