Home Smartphones en tablets Ontwerpen en afdrukken met mobiele apparaten

Ontwerpen en afdrukken met mobiele apparaten

2695
0
DELEN
ontwerpen en afdrukken met smartphone

Met de huidige generatie smartphones en tablets is het gebruik van een computer steeds minder noodzakelijk. Je mobiel of tablet is een goede vervanging en is in staat om vaak dezelfde diensten te leveren als een desktop. Of je nu wilt gamen, een ontwerp wilt maken of een bestelling online gaat plaatsen, met je mobiele apparaat kan het allemaal.

Met je smartphone en tablet kun je eenvoudig designs maken voor bijvoorbeeld een brochure, een flyer of een poster. Softwareontwikkelaars hebben er met nieuwe technologieën voor gezorgd dat ontwerpprogramma´s ook op kleinere schermen goed werken en duidelijk zichtbaar zijn. Zowel in de I-tunes store als in de Google Play store vind je diverse apps voor ontwerpprogramma´s die je ondersteunen en het makkelijker maken om een goede schets te produceren. En als je een design hebt waar je tevreden over bent, kun je deze online ook gelijk bestellen. Laat je flyer of visitekaartje online drukken waardoor je met je mobiele apparaat het hele proces van ontwerpen tot bestellen doorloopt.

Ontwerpen met je mobiel of tablet

Door je smartphone of tablet te gebruiken voor het maken van een tekening ben je niet gebonden aan één plek waar je computer staat. Als je inspiratie krijgt terwijl je onderweg bent met bijvoorbeeld de trein, hoef je alleen maar je mobiele apparaat te pakken om te starten met ontwerpen. Moet je een design maken voor bijvoorbeeld een flyer, maar zit je zonder inspiratie? Surf op internet of neem eens een kijkje op Pinterest waar je volop ideëen vindt voor originele designs. Natuurlijk kun je ook een ontwerp met foto´s maken. Als je eigen foto´s wilt gebruiken, maar je vindt dat deze nog wel een bewerking kunnen gebruiken, kun je ook allerlei apps downloaden die je hierbij helpen. We hebben eerder al de beste apps voor fotobewerking voor zowel een Iphone als een Android toestel voor je op een rijtje gezet.

Laat je creatie online afdrukken

Zodra je desing gereed is, wil je deze natuurlijk laten afdrukken. Wat is er nu makkelijker dan in de digitale wereld te blijven en een online kwaliteits drukkerij te gebruiken? Zelfs als je een goede printer in huis hebt, is het vaak rendabel om een professionele printdienst te kiezen voor hoogwaardige resultaten. Online kun je zelf formaten kiezen, als ook de papierkwaliteit en kleuren. Zo ontwerp je je eigen gepersonaliseerde product dat je binnen een paar dagen in huis hebt, zonder dat je hiervoor de deur uit moet. En natuurlijk zijn deze online diensten ook aangepast zodat ze goed werken op smartphones en tablets.

Pak je mobiele apparaat, sla aan het ontwerpen, plaats je bestelling online bij een printdienst en geniet binnen een paar dagen van je gepersonaliseerde drukwerk met je eigen ontwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here