Home Internet De leukste tech cadeautjes voor december

De leukste tech cadeautjes voor december

2416
0
DELEN

Oh nee! Je hebt het lootje getrokken van een familielid dat helemaal dol is op gadgets of je wilt juist je eigen verlanglijstje vullen met de leukste technische cadeautjes. Nog geen idee wat je wilt geven of vragen? Dan vind je hier de leukste tech cadeautjes voor de maand december! Van groot tot klein, grote kans dat er iets bij zit voor een ieder die gek is op techniek en computers!

Een toetsenbord of muis

Wellicht kun je iemand blij maken met een nieuw toetsenbord of een nieuwe muis. Waar het voor een ‘leek’ niet belangrijk hoeft te zijn, kan het voor iemand die veel en vaak gebruik maakt van zijn computer wel van belang zijn met wat voor toetsenbord of muis hij werkt. Zorg er voor dat je weet wat je getrokken lootje graag wilt hebben of zorg ervoor dat je een duidelijke type toetsenbord of muis op je verlanglijstje zet. Misschien is het saai omdat je weet wat je krijgt, maar dan weet je wel dat je precies het juiste krijgt!

Let bij het vragen wel op het budget. Een goede muis of toetsenbord kan behoorlijk in de papieren lopen. Mocht je een duurdere smaak hebben, overweeg dan om eens iets anders te vragen. Een muismat komt natuurlijk ook altijd van pas en is iets wat je niet zo snel zelf zal kopen. Voorkom trouwens dat iemand aankomt zetten met een gepersonaliseerde muismat, deze is waarschijnlijk niet van de kwaliteit waarnaar je opzoek bent.

Kabeltjes of andere handige tools

Er bestaan zoveel nuttige kabels die handig zijn om te hebben. Maar echt aanschaffen? Dat is misschien niet iets wat je snel zal doen. Stel daarom voor jezelf of voor degene van wie jij het lootje hebt getrokken een kabelpakketje klaar: een extra lange HDMI-kabel, een DisplayPort naar HDMI, een extra lange internetkabel..

Je kunt zelf wel verzinnen bij welke kabels je in huis misgrijpt. Ben je handig met computers? Dan zou je kunnen kijken of je nog gereedschap of andere tools nodig hebt die het repareren of openmaken van computers makkelijk maken. Bij winkels als Action en bouwmarkten vind je overigens ook schroevendraaiersetjes die perfect passen op de hardware van de computer.

Technische schoencadeautjes

Een extra USB-stick, een glazen screen-protector voor je telefoon of misschien heb je wel een nieuwe toetsenbordbeschermer nodig? Misschien kun je wel een laptophoes gebruiken, komt een nieuwe SD-kaart altijd van pas. Er bestaan ook talloze webshops met gadgets zoals een USB-glasverwarmer voor altijd hete thee bij je laptop. Wees in ieder geval duidelijk op je verlanglijstje. Als je specifieke wensen hebt, verwijs dan degene die je lootje trekt door naar de winkel waar je jouw item zou kunnen kopen en welk type of welk formaat je nodig hebt. Zo maak je het die persoon alleen maar makkelijk en weet je zeker dat je het juiste item koopt of krijgt.

Kun je echt niet kiezen of ben je bang dat je het verkeerde item krijgt? Vraag dan een cadeaukaart van je favoriete tech-store. De waarde laat je dan over aan de gever of jij als koper kunt kiezen wat je wilt geven. Zo weet je in ieder geval zeker dat je echt iets kan kopen van het gekregen tegoed of dat je een techneut heel blij maakt om zijn computerverzameling aan te vullen!

Wat staat er op jouw technische verlanglijstje dit jaar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here