Home Smartphones en tablets Instagram test functie voor reposten

Instagram test functie voor reposten

2515
0
DELEN

Wie graag gebruikt maakt van Instagram, zal één functie missen: de functie tot het reposten van posts. Met een repost deel je een foto die een ander heeft geplaatst, op je eigen tijdlijn. Tot op heden kon je dit doen met apps die niet door Instagram werden ondersteunt, alleen met apps die je los moest downloaden in de app store. Nu test Instagram volgens The Next Web de functie in eigen beheer!

Reposten op Instagram

Door het reposten van anderen, wordt het plaatsen van content gemakkelijker. Niet alleen deel je je eigen content op je eigen pagina, maar nu kun je net als overkoepelend bedrijf ook de content van anderen plaatsen. Een ontzettend gunstige functie voor bedrijven en winacties.

Beste vrienden functie op Instagram

Daarnaast is Instagram aan het testen met een functie om volgers toe te voegen aan je beste vriendenlijst. Doordat Instaram stuntelt met een algoritme, waarin je alleen content te zien krijgt die volgens de app relevant voor je is, loop je vaak content mis van personen die je echt wilt zien. Met de ‘Close Friend’-functie van Instagram maak je een groep van personen die je heel graag wilt volgen. Ook test Instagram met de functie om berichten alleen met deze personen te delen, bijvoorbeeld je allerlelijkste foto’s…

Gifjes in Instagram Stories

Gek op gifjes? Dan heb je misschien wel geluk! Instagram test volgens The Next Web nu ook met een gifjes zoekmachine die je kunt toevoegen aan je Instagram Stories. Instagram Stories is een functie waarmee je een bericht 24 uur lang deelt met je volgers. Na de 24 uur verdwijnt het bericht weer. Waarom je gifjes toe kunt voegen aan je Instagram Stories is nog niet duidelijk.

Dat Instagram test met deze functies betekent nog niet dat de functies ook daadwerkelijk worden toegevoegd aan de app. De uitkomst van deze tests zullen we in de toekomst in de app zien verschijnen! Welke functie zie jij graag toegevoegd aan de app Instagram?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here