Home Huishoudelijk Leuke maar nutteloze gadgets

Leuke maar nutteloze gadgets

4135
0
DELEN

Technologie staat voor niets, zo blijkt dat ook maar weer uit de talloze gadgets die op de wereld te vinden zijn die eigenlijk geen functie hebben. Ze zijn leuk om te hebben maar of ze nu echt probleemoplossend zijn en echt iets toevoegen…? Dat weten we nog zo net niet. In ieder geval zien de volgende gadgets er wel cool uit of zijn ze handig door een kleine handeling die ze kunnen ontnemen.

De mobiele telefoonstandaard

Oké, helemaal nutteloos is het niet. Maar wanneer gebruik je dit nu? Een standaard voor je mobiele telefoon is misschien handig wanneer je aan het afwassen bent en ondertussen een filmpje wilt kijken. Of wanneer je op de bank ligt (op je rug) en je geen zin hebt om met je handen je telefoon vast te houden. Echte andere redenen voor deze gadget kunnen we ook niet bedenken. Zou jij hem willen hebben?

Je vindt de telefoonstandaard hier voor € 14,95.

Studio Banana Ostrich Pillow Original

Grote kans dat je dit kussen al eens voorbij hebt zien komen via social media. De Studio Banana Ostrich Pillow Original ziet er een beetje belachelijk uit maar schijnt fantastisch te zijn om mee te slapen op je werk(?) of in het vliegtuig. Eerlijk gezegd weten we niet of het kussen echt een aanrader is. Door de gaten zou de ventilatie wel goed zijn en zou je heerlijk kunnen slapen.

De Studio Banana Ostrich Pillow Original kan je kopen bij Fonq (voor € 80,-).

Pet Selfie

De perfecte selfie schieten met je hond? Daar heb je een Pet Selfie voor nodig. De Pet Selfie is niets meer dan een clip die je bevestigd bovenop je telefoon waarin je de Pet Selfie-bal (of juist de favoriete bal van je hond) in kan klemmen. Op deze manier schijnt je hond naar de camera te kijken waardoor je de perfecte selfie samen kunt maken. Het idee is super leuk en hopelijk de uitwerking ook. Wellicht moet je wel een tijdje spelen met de bal van de Pet Selfie voor je samen op de foto kunt…

De Pet Selfie vind je hier voor maar € 14,95.

Money Maze

Zeker weten dat jouw kapitaal veilig is? In de Money Maze is jouw geld veilig opgeborgen. Het geld komt namelijk pas vrij wanneer de puzzel (maze) is opgelost. Niet alleen leuk om je eigen geld in op te bergen, maar ook om cadeau te doen of iemand te plagen. Wat dacht je ervan dat je je broertje of buurjongen een klusje voor je laat opknappen voor 5 euro? Prima, maar dan wel ook nog even de puzzel oplossen.

Of je geld echt helemaal veilig is, dat weten we niet zeker. Maar plezier kun je wel beleven aan de Money Maze.

Welke gadget zou jij graag eens uitproberen? Benieuwd naar wat de toekomst nog meer voor ons in petto heeft op gebied van gagets? Hier lees je alles over de gadgets van de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here