Home Smartphones en tablets Met deze smartphone ben je klaar voor de herfst

Met deze smartphone ben je klaar voor de herfst

2451
0
DELEN

Ben jij toe aan een nieuwe telefoon? Denk dan eens na over de nieuwste Samsung bij KPN. Met een nieuwe Samsung kies jij voor kwaliteit en weet je zeker dat je er weer een flinke tijd tegenaan kan met een hip toestel.

Voordelen van de Samsung Galaxy S8

De nieuwe Samsung Galaxy S8 is, samen met de Samsung Galaxy S8+, het nieuwste toestel van Samsung. Hierdoor weet jij zeker dat je voor een toestel kiest dat beschikt over alle nieuwste functies op gebied van telefonie. Zo heeft de telefoon een afgerond scherm, wat door Samsung ‘Egde’ wordt genoemd. Hierdoor loopt jouw beeldscherm niet af op de rand van het toestel, maar loopt het mooi rond om het toestel. Tevens is de S8 een flinterdun toestel en is de telefoon waterdicht. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn voor waterschade en weet je zeker dat je een berichtje in een flinke regenbui kunt versturen.

samsung galaxy S8

Samsung Galaxy S8 of S8+?

De Samsung Galaxy S8+ heeft een unieke schermgrootte van 6,2 inch. Dit is één van de grootste beeldschermen die er op dit moment rondgaat op gebied van telefonie. De Samsung Galaxy S8 blijft ook niet achter, met een scherm van 5,8 inch is ook de ‘kleinere’ variant voorzien van een groot genoeg scherm. Beide telefoons hebben trouwens een Amoled-scherm. Dit houdt in dat de zwarte pixels in je scherm dieper zwart zijn dan ooit, dit komt doordat de telefoon zwarte pixels niet meer verlicht maar gewoon uitschakelt op het moment dat jij iets zwarts bekijkt. Dit is ook weer bevordelijk voor je accuduur. Win-win!

Verder zijn de Samsung S8 en S8+ nagenoeg hetzelfde. Wellicht is het handig voor jou om de toestellen eens allebei vast te houden in een winkel. Op deze manier kan je de telefoons van Samsung gemakkelijk zelf ervaren en voelen welke telefoon het beste in je hand ligt. Het verschil tussen 5,8 inch en 6,2 inch is niet zo groot, maar door het toestel even vast te houden merk jij welke het meeste zal aansluiten op jouw wensen.

Zilver, blauw of toch een roze Samsung S8?

De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je vindt de S8 in zwart, zilver, grijs, blauw en roze. De Samsung Galaxy S8+ is verkrijgbaar in dezelfde kleuren, alleen kun je dit keer niet kiezen voor een roze. Jammer, maar een kleur zoals roze is ook wel iets waar je snel uitgekeken op raakt. De blauwe versie is een absolute toevoeging voor de collectie. De telefoon beschikt over diep blauwe randen boven- en onderaan het scherm en heeft een lichtblauwe achterkant. Gaaf!

Ben jij al overtuigd om een Samsung S8 aan te schaffen deze herfst? Bekijk goed welk abonnement bij jou en je telefoongebruik past en uit welk abonnement je het meeste voordeel haalt voor jezelf. Zo krijg je bijvoorbeeld bij de aanschaf van een Samsung Galaxy S8 of S8+ tijdelijk een gratis draadloze oplader en een micro SD-card cadeau voor nog meer opslagruimte!

Nog meer uit je mobiele abonnement halen? In dit artikel lees je hoe je gemakkelijk kunt besparen op je dataverbruik via je mobiele telefoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here