Home Smartphones en tablets iPhone 13 & iPhone 13 Pro Max: alles wat je wilt weten

iPhone 13 & iPhone 13 Pro Max: alles wat je wilt weten

1863
0
DELEN
Nieuwe iPhones

Onlangs heeft Apple de nieuwste iPhones gepresenteerd. Hierbij kun je denken aan de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Deze nieuwe smartphones van Apple beloven weer veel goeds. Met veel nieuwe verbeteringen en nieuwe functies beloven de nieuwe apparaten weer beter te zijn dan de voorgangers. Maar wat weten we allemaal over de twee populaire modellen: iPhone 13 en iPhone 13 Pro Max? In dit artikel zetten wij wat informatie voor je op een rij!

Wat is de iPhone 13?

De iPhone 13 is één van de nieuwste iPhones van het merk Apple. Het is de opvolger van de iPhone 12 en heeft volgens Apple weer meerdere verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Hieronder gaan we dieper in op de specificaties van deze nieuwe smartphone.

Wat zijn de specificaties van de iPhone 13?

Qua scherm is er bij de nieuwe iPhone 13 haast niets veranderd ten opzichte van de iPhone 12. Het beschikt over een OLED-display scherm van 6,1- inch scherm. Wel is het zo dat het scherm van de iPhone 13 helderder en energiezuiniger is dan zijn voorganger. Het verschil met de iPhone 12 is dat de inkeping waar de sensoren voor Face ID inzitten bij de iPhone 13 smaller is geworden. De iPhone heeft geen Touch ID, zoals eerder werd gedacht. Het ontgrendelen van de telefoon gebeurt dus nog met Face ID of het invullen van de toegangscode.

Het design van de iPhone 13 verschilt ook niet veel met zijn voorganger. De behuizing van de iPhone 13 is van aluminium en het beschikt over een glimmende glanzende achterkant en vlakken zijkanten. De iPhone 13 is beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, wit/zilver, roze, rood en blauw. 

Wat het meeste is veranderd ten opzichte van zijn voorganger, is de camera bij de iPhone 13. Zo heeft de smartphone een betere beeldstabilisatie, zodat je minder vaak bewogen foto’s of video’s krijgt. Sensorverschuiving wordt toegepast en ook de ultragroothoeklens lenzen zijn verbeterd. 

De chip van de Apple iPhone 13 is ook veranderd. Deze telefoon bescikt namelijk over een snellere A15-chip. Bij de iPhone 13 is gekozen voor een minimale opslag van 128GB, dit was bij de eerdere modellen nog niet het geval. De batterijduur is ook verbeterd. Voor de iPhone 13 betaal je voor 128GB zo’n 909 euro. 

Wat is de iPhone 13 Pro Max?

De iPhone 13 Pro Max is één van de nieuwste iPhones van het merk Apple. De iPhone 13 Pro Max is de opvolger van de iPhone 12 Pro Max en heeft weer meerdere verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Hieronder gaan we dieper in op de specificaties van deze nieuwe smartphone.

Wat zijn de specificaties van de iPhone 13 Pro Max?

Wat de specificaties zijn van de iPhone 13 Pro Max 2021? De afmetingen blijven zowat onveranderd ten opzichte van zijn voorganger, het is iets dikker. De iPhone 13 Pro Max, van 128 GB, 256GB of 512GB, staat vooral bekend om de zeer goede camera’s. De ultragroothoeklens en groothoeklens zijn beter geworden en hebben nieuwe features. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe fotografische stijlen, een nieuwe filmmodus, slowmotion, macrovideo en ga zo maar door. Met de iPhone 13 Pro Max kun je echt de mooiste beelden schieten. Scherp beeld, geen bewogen foto’s of video’s en ook in het donker de meest unieke beelden: deze smartphone maakt het mogelijk.

Net als de iPhone 13 heeft ook het Pro Max model een A15-chip, waardoor betere prestaties mogelijk zijn en het bovendien ook nog zorgt voor een lager energieverbruik. Ook de batterijduur van deze smartphone zijn sterk verbeterd, de telefoon gaat een stuk langer mee dan zijn voorganger. De telefoon is te koop in nieuwe kleuren: Graphite, Gold, Silver en Sierra Blue. 

Wat overigens ook nieuw is aan deze smartphone, is ook het feit dat je deze kunt kopen met maar liefst 1TB opslag. Dit is nog niet eerder gebeurt bij smartphones van het merk Apple. Voor het standaard model van de iPhone 13 Pro Max, die van 128GB, betaal je 1259 euro.

De nieuwe iPhones van Apple hebben dus zeker weer nieuwe verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen. Apple zou Apple tenslotte niet zijn om telkens met nieuwe features te komen. Naast de iPhone 13 en iPhone 13 Pro Max beloven ook de overige modellen, de iPhone 13 mini en iPhone 13 Pro goed te gaan lopen. Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone en zou jij overwegen om een smartphone te kopen uit de gloednieuwe iPhone 13-serie? 

DELEN
Vorig artikelDe opkomst van marketplaces
Volgend artikelWat is het beste disselslot voor een caravan?
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here