Home Smartphones en tablets iPhone 13: dit is wat er wordt verwacht

iPhone 13: dit is wat er wordt verwacht

2049
0
DELEN
iPhone 13

iPhone liefhebbers kunnen het niet afwachten: de iPhone 13. Hoewel Apple nog maar weinig over deze gloednieuwe iPhone heeft uitgebracht, gaan er wel weer een aantal interessante geruchten rond over deze smartphone. Ben jij benieuwd wat er verwacht wordt van de nieuwe iPhone 13 van Apple? Lees dan snel verder, want in dit artikel zetten wij de verwachtingen voor je op een rij. 

Wat is de iPhone 13?

De iPhone 13 is de opvolger van de iPhone 12 van Apple. Zoals we van Apple wel kunnen verwachten, worden er bij de nieuwste iPhone weer veel vernieuwingen doorgevoerd. Het wordt verwacht dat dit bij de iPhone 13 vooral om interne vernieuwingen gaat. 

Zoals we gewend zijn van Apple, mogen we een hele iPhone 13 reeks verwachten. Volgens de geruchten kunnen we hierbij denken aan de volgende modellen: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max.

Wat zijn de specificaties? 

Dan nu natuurlijk de belangrijkste vraag: wat zijn de verwachte specificaties van de iPhone 13? Ten eerste wordt verwacht van deze gloednieuwe iPhone dat het uiterlijk gelijk blijft als die van de iPhone 12. De nieuwste iPhone zal 6,1-inch zijn. Dit betekent ook dat we bij de iPhone 13 waarschijnlijk ook de behuizing van aluminium met platte zijkanten gaan zien, net als bij de iPhone 12. Wel wordt er verwacht dat we bij de iPhone 13 een ProMotion-scherm gaan zien. Dit scherm wordt ook al bij de iPad Pro gebruikt. Dit scherm is beter voor je ogen en reageert sneller op een aanraking. Bovendien wordt verwacht dat de iPhone 13 modellen allemaal een LiDAR-scanner krijgen, dus ditmaal niet alleen de Pro-modellen van de iPhone. Deze sensor zorgt ervoor dat er beter diepte kan worden gecreëerd met de camera, waardoor je beter afstanden kunt meten en portretten mooier worden. 

Als we het hebben over de camera, gaan we ook bij de iPhone 13 een verschil zien. Er wordt namelijk verwacht dat deze gloednieuwe smartphone een bredere ultragroothoeklens krijgt. De nieuwste lens van de iPhone kan automatisch scherpstellen en kan meer licht binnenlaten. 

Een opvallend gerucht over de iPhone 13 is dat de Touch ID terugkomt. Het gerucht gaat dat dit een optische sensor wordt in het scherm van de iPhone, waarbij je dus weer jouw iPhone kunt ontgrendelen door middel van Touch ID. Het is echter niet zo dat Face ID verdwijnt, want ook deze blijft gewoon bestaan. De verwachting is dat Touch ID alleen een extra toevoeging is om je iPhone te ontgrendelen.

Apple blijft vernieuwen en daarom wordt ook de interne processor wederom weer verbeterd. De kans is groot dat de processor van de nieuwste iPhone nóg sneller is dan die van de iPhone 12 reeks

Wat wordt de prijs van de iPhone 13 reeks? 

Verwacht wordt dat de prijs van de nieuwste Apple telefoon een beetje gelijk ligt aan de prijs van de iPhone 12 reeks. Echter kan dit natuurlijk nog wel verschillen van de officiële prijs, want hier is nog niets over bekend. Als we kijken naar de prijzen van de iPhones in de iPhone 12 reeks, mogen we de volgende prijzen verwachten: iPhone 13 mini vanaf 809 euro, iPhone 13 vanaf 909 euro, iPhone 13 Pro vanaf 1159 euro en iPhone 13 Pro Max vanaf 1259 euro. 

Wanneer komt de nieuwste iPhone uit? 

iPhone liefhebbers zijn natuurlijk benieuwd naar de release datum van de nieuwste iPhone. Helaas is hier echter nog maar weinig over bekend. Wel zijn we van Apple gewend dat de nieuwste iPhone reeks altijd in het najaar verschijnt. Apple presenteert traditiegetrouw altijd de nieuwste iPhones in de maand september. Echter werd hier in 2020 van afgeweken. Dit had te maken met de coronacrisis. Of dit jaar ook afgeweken wordt van deze maand, is nog niet bekend. Voor nu kunnen we in ieder geval rekening houden met de release van deze nieuwste modellen van de iPhone in het najaar van 2021. Het is dus nog even wachten, maar als we de geruchten mogen geloven is dit zeker de moeite waard. 

Naarmate de tijd vordert zullen er steeds meer geruchten komen over de nieuwste iPhone 13. Het plaatje van deze gloednieuwe smartphone van Apple zal dus steeds meer compleet worden, er zal steeds meer informatie beschikbaar komen. Toch zijn dit nog slechts geruchten en zullen we voor de daadwerkelijke specificaties moeten wachten totdat Apple dit zelf brengt in het najaar. Pas dan weten we alle officiële informatie over de nieuwe iPhone reeks van Apple. Zou jij graag een van de modellen van de iPhone 13 reeks willen kopen in het najaar? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here