Home Smartphones en tablets Wat kunnen we verwachten van de iPhone 12 serie?

Wat kunnen we verwachten van de iPhone 12 serie?

2142
0
DELEN
iPhone 12

Er gaan alweer een tijdje geruchten rond over de nieuwe iPhone 12 serie. Hoewel het nog even duurt voordat deze wordt gelanceerd, is er al wel het een en ander bekend over de nieuwste serie van Apple. In dit artikel vertellen we je wat je ervan kunt verwachten. 

Apple zal met de presentatie van de nieuwste modellen van de iPhone weer groots uitpakken. Zo is er al bekend dat Apple bij alle toestellen van het najaar heeft gekozen voor een OLED-scherm. Dit is een grote verandering, want de huidige iPhone 11 serie beschikt nog over een LCD scherm. Daarnaast verwacht men dat het design van de nieuwe iPhone in 2020 zal lijken op het design van de iPhone 4. Maar wat kunnen we nog meer verwachten van de iPhone 12 serie?

iPhone 12

De iPhone 12 is het instapmodel van de serie en is de opvolger van de iPhone 11 uit 2019. De iPhone 12 zal beschikbaar zijn in twee verschillende formaten, een van 5,4 inch en een van 6,1 inch. Zo zal dit wellicht leiden tot een iPhone 12 en een iPhone 12.1. De iPhone 12 zal beschikken over twee cameralenzen aan de glazen achterkant van de telefoon. De verwachte prijs van dit instapmodel ligt rond de 800 euro.

iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro zal de opvolger zijn van de iPhone 11 pro uit 2019. Daarnaast denkt men dat het design wat hoekiger wordt dan we gewend zijn, de iPhone drie cameralenzen aan de achterkant van de telefoon heeft, en het beschikt over een glazen achterkant en stalen behuizing. Er wordt verwacht dat deze iPhone verkrijgbaar zal zijn in een groter schermformaat dan voorheen, namelijk 6,1 inch. Dit klinkt natuurlijk al heel goed, maar wat is de prijs van deze nieuwste iPhone? Men verwacht dat de iPhone 12 Pro wordt aangeboden vanaf 1150 euro. 

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de opvolger van de iPhone 11 Pro max uit 2019. Dit zal het model met het grootste scherm worden in deze serie. Voorheen was het formaat van de iPhone 11 Pro Max 6,1 inch, maar bij het nieuwe model zal dit maar liefst 6,7 inch zijn. Verder beschikt de iPhone 12 Pro Max over drie cameralenzen aan de achterkant van de telefoon, een glazen achterkant en stalen behuizing, en heeft ook deze iPhone een hoekiger design dan normaal. Er wordt verwacht dat de iPhone 12 Pro Max wordt aangeboden vanaf 1250 euro.

Wanneer verschijnt de nieuwe iPhone 12 serie?

Traditiegetrouw presenteert Apple ieder jaar de nieuwste iPhones halverwege september. Hoogstwaarschijnlijk zal dit ook dit jaar gebeuren. Je kunt er dus vanuit gaan dat de nieuwe iPhones eind september overal verkrijgbaar zijn.

Ben je van plan om een van deze nieuwe iPhones te kopen? Gooi je oude iPhone dan zeker niet weg. Met deze tips komt je oude iPhone nog goed van pas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here