Home Huishoudelijk Google Nest Hub 2: alles wat je wilt weten

Google Nest Hub 2: alles wat je wilt weten

2161
0
DELEN
Google nest hub

Onlangs heeft Google de Google Nest Hub 2 gepresenteerd. Deze tweede generatie van de slimme assistent heeft weer veel verbeteringen ten opzichte van de eerste generatie Google Nest Hub. Dat is natuurlijk niet zomaar zo, want Google houdt van innovatie. Ben jij benieuwd naar de nieuwe Google Nest Hub en de specificaties hiervan? Lees dan snel verder, want wij vertellen je alles over dit nieuwe apparaat van Google in dit artikel!

Wat is de Google Nest Hub 2?

De Google Nest Hub 2 is de opvolger van de eerste generatie Google Nest Hub. De Google Nest Hub is net als de Google Home een spraak assistent waarmee slimme apparaten in huis kunnen worden bediend. Met de Google Nest Hub kun je dit doen aan de hand van een touchscreen. Dit is ontzettend handig en maakt het enorm gebruiksvriendelijk. Het is dan ook niet voor niets zo dat de Google Nest Hub geliefd is bij veel mensen. Het lijkt erop dat dit ook bij de Google Nest Hub 2 ook gaat gebeuren. 

Wat zijn de specificaties van de Google Nest Hub 2?

De nieuwe Google Nest Hub 2 heeft een aantal verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van de eerste generatie Google Nest Hub. De eerste grote verandering is de speaker. De speaker van de nieuwe Nest Hub heeft namelijk 50% meer bas dan de originele Google Nest Hub. Dit komt omdat de speaker van de nieuwe Google Nest Hub 2 gebaseerd is op de dezelfde technologie als in Nest Audio, waar de focus ligt op de kwaliteit van de speaker. Bij de nieuwe Google Nest Hub ligt de focus op meer op betere kwaliteit geluid. Niet alleen heeft de speaker namelijk veel meer bas, ook zijn er nu drie microfoons die in staat zijn om beter geluid te detecteren. Een andere nieuwe toevoeging van het nieuwe apparaat zijn de nieuwe slaapfuncties. Google heeft hierbij namelijk gebruik gemaakt van slaaptracking (sleep sensing). Hiermee is het mogelijk om je slaap beter te begrijpen en indien nodig te verbeteren. De Google Nest Hub beschikt over een thermometer en Google soli-chip. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om bewegingen en ademhalingen te analyseren. Ook is het mogelijk om veranderingen in bijvoorbeeld temperaturen en licht te detecteren. Doordat dit mogelijk is, wordt het makkelijker om te bekijken wat invloed zou kunnen hebben op jouw slaap. Je kunt dit makkelijk bekijken aan de hand van een soort slaapoverzicht. 

Je hebt zelf de keuze om de sleep sensing functie van de Google Nest Hub 2 in of uit te schakelen. Als je meer privacy wilt hebben is het mogelijk om het uit te schakelen, als je graag wilt weten wat voor invloed het kan hebben op jouw slaapritme kan je ervoor kiezen om het in te schakelen. Hier ben je helemaal vrij in, het is in ieder geval dus niet verplicht om hier gebruik van te maken.

De Google Nest Hub 2 heeft dus beter geluid, er zijn meer microfoons en er zijn betere functies als het gaat om slaaptracking. Uiteraard staat de Google Nest Hub er natuurlijk om bekend dat je hier terecht kunt voor al je vragen. Ook is het mogelijk om hiermee je muziek of verlichting aan te sturen. Het apparaat is dus geschikt voor meerdere doeleinden en kan daarom een goede toevoeging zijn in jouw huis. 

Wat is de prijs van de Google Nest Hub 2?

De Nest Hub 2 is momenteel al te koop en belooft wederom een groot succes te worden. Als je het ziet zitten om dit apparaat aan te schaffen, moet je rekening houden met een prijs van 99,99 euro. In welke kleuren de Google Nest Hub 2 te verkrijgen is? In de kleuren zwart en wit. Veel webshops bieden de Google Nest Hub 2 al aan, dus je hebt verschillende mogelijkheden om deze te kopen. Als je dus nog op zoek bent naar een nieuwe spraak assistent, kun je zeker overwegen om te kiezen voor de Google Nest Hub 2. 

Hoewel de nieuwe Google thermostaat nog maar voor een korte periode te koop is in Nederland, wordt er verwacht dat dit apparaat het wederom goed gaat doen bij het publiek. Dit heeft de Google Nest Hub voornamelijk te danken aan de gebruiksvriendelijkheid en bepaalde uitgebreide functies. We verwachten dan ook dat deze nieuwe generatie van de Nest Hub van Google weer een groot succes gaat worden.

Zit jij eraan te denken om de Google Nest Hub 2 te kopen, of kies je liever voor een ander soortgelijk apparaat in huis? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here