Home Internet Geld verdienen met online enquêtes

Geld verdienen met online enquêtes

3005
0
DELEN
enquêtes

Via een webwinkel heb je wat gekocht. Een aantal dagen later ontvang je van dit bedrijf een e-mail met de vraag of je een enquête wilt invullen over de service van het bedrijf. Als je deze enquête invult maak je kans op een leuke prijs. Jij wilt die prijs graag winnen en vult de enquête in. Het kost maar een paar minuutjes van je tijd. Maar helaas is de kans natuurlijk niet zo heel groot dat jij die prijs wint.

Dat kan anders. Met het invullen van online enquêtes valt ook geld te verdienen! Je wordt er niet schathemeltjerijk van, maar je kunt het wel thuis vanuit je luie stoel doen als je even een paar minuutjes van je tijd over hebt.

Waarom online enquêtes

Bedrijven steken heel wat geld in marketing van hun nieuwe producten. Maar het blijft toch vaak lastig om te bepalen wat nu precies werkt. Voordat er een nieuwe reclame op de buis of in de krant verschijnt, wordt er eerst via een enquête gevraagd wat het publiek van deze reclame vindt. Of een product krijgt een nieuwe verpakking, en via een vragenlijst krijg je alvast een inkijkje in wat het gaat worden en mag je je mening geven of je de verpakking mooi of niet mooi vindt. De bedrijven zelf hebben vaak niet de middelen en de expertise om een enquête uit te zetten, en daarom huren ze een marktonderzoeksbureau in. Die weten precies wat ze moeten vragen om de beste resultaten te behalen.

En met het invullen van deze enquêtes kun jij geld verdienen.

Hoe werkt het?

Er zijn diverse platformen waar je je kunt aanmelden. Je vult dan een profiel in zodat het onderzoeksbureau jou leert kennen en je geen vragenlijsten gestuurd worden waar jij niks mee hebt. Daar hebben zij immers ook niks aan. Zo krijg je geen enquêtes toegestuurd over babyvoeding als je geen baby in huis hebt. En als je geen auto hebt, zul je ook geen enquête toegestuurd krijgen over hoe fijn jij je auto vindt rijden.
Na aanmelding kun je beginnen met geld verdienen met online enquêtes. Met enige regelmaat krijg je een mail in je mailbox met de vraag of je een online enquête wilt invullen. Jij hebt altijd de keuze of je deze enquête al dan niet invult. Na het invullen ontvang je punten. Hoe meer tijd het je kost om de enquête in te vullen, hoe meer punten je zult ontvangen.

Sparen voor geld of voor cadeaubonnen

Je gaat net zo lang door met invullen van enquêtes tot je met je punten een drempel hebt bereikt waarop je uitbetaald krijgt. Bij het ene marktonderzoeksbureau kun je deze punten inwisselen voor geld wat op je rekening gestort wordt, maar bij een andere kun je je punten inwisselen voor een cadeaukaart van bijvoorbeeld, Bol.com, Zalando of Wehkamp. Er zit altijd wel een cadeaukaart tussen waar jij wat aan hebt!

Enkele voorbeelden van marktonderzoeksbureaus zijn Opinieland, Opiniemeters, I-say, Toluna of Waardevolle mening. Je kunt je natuurlijk ook bij meerdere bureaus aanmelden zodat het sparen extra hard gaat.

Is het wat voor jou om op deze manier een extra zakcentje te verdienen?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here