Home Televisie Games die eraan komen voor de PS5

Games die eraan komen voor de PS5

2087
0
DELEN
Playstation 5 games

De komst van de veelbesproken PS5 staat voor de deur! Nu is het natuurlijk nog de vraag welke PS5 games we kunnen verwachten. Uiteraard zal dit een groot aanbod worden. Hoewel veel PS5 spelletjes nog niet officieel bevestigd zijn, zijn er een aantal games die hoogstwaarschijnlijk op de markt zullen verschijnen. In dit artikel zetten wij deze Playstation 5 games voor je op een rijtje. 

EA Sports FIFA 21

FIFA 21 komt eraan! Dit spel is te spelen op de Playstation 5 en heeft veel nieuwe technologieën. Nog nooit eerder zag een voetbalwedstrijd op FIFA er zó echt uit. Wanneer je FIFA 21 kunt verwachten? Sneller dan je denkt! Eind 2021 ligt het spel in de winkels.

Grand Theft Auto 5

Een ontzettend populair spel voor de Playstation is Grand Theft Auto. En goed nieuws voor de mensen die de Playstation 5 willen aanschaffen, want het ziet er naar uit dat Grand Theft Auto 5 naar de PS5 komt. Het is meer uitgebreid en verbeterd dan de eerdere edities. Naar verwachting zal deze PS5 game in begin 2021 beschikbaar zijn. 

Gran Turismo 7                        

Deze game is een vervolg op de 22 jaar lange racegamereeks. Dit spel op de PS5 belooft veel goeds, en zal geliefd worden door velen. Het is nog niet bekend wanneer dit spel voor de PS5 zal verschijnen.

Horizon II: Forbidden West

Deze game is een vervolg op de hitgame: Horizon Zero Dawn. Dat was een van de bestverkochte games voor de PS4. Ook van deze nieuwe variant voor de PS5 wordt dus weer veel verwacht. Wanneer we deze game kunnen verwachten, is nog niet bekend. 

Spider Man: Miles Morales

Dit spel voor de Playstation 5 is een vervolg op de Spider man game uit 2018. In dit nieuwe spel staat echter een nieuwe held in de hoofdrol: Miles Morales. De game zal eind 2020 op de markt verschijnen.

Rachet & Clank: Rift Apart

Springen tussen dimensies: dat is wat je kunt verwachten bij dit mooie spel. Het is een nieuw deel in de langlopende platformreeks. Het is nog niet bekend wanneer we dit spel kunnen verwachten. 

Wanneer komt PS5?

Nu we een paar games voor de PS5 hebben genoemd, is het natuurlijk wel van belang om te weten wanneer de Playstation 5 zelf uitkomt. Goed nieuws, want deze komt sneller dan je denkt. De releasedatum van de PS5 is namelijk 19 november 2020. 

Hoe duur wordt de PS5?

Veel mensen vragen zich af wat de Playstation 5 gaat kosten. Voor 399 euro beschik je een Playstation 5 Digital Edition. Dit is een Playstation zonder diskdrive. Wil je een Playstation inclusief diskdrive? Houd dan rekening met een prijs van 399 euro. 

DELEN
Vorig artikelGoogle Pixel 5 komt eraan
Volgend artikelWaarom designers vaak op een Mac werken
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here