Home Smartphones en tablets Google Pixel 5 komt eraan

Google Pixel 5 komt eraan

2313
0
DELEN
Google Pixel 5

Er was al een tijdje bekend dat de nieuwe Pixel-smartphone van Google eraan zat te komen, maar nu komt het wel heel dichtbij! Hoewel Google zijn smartphones niet officieel op de Nederlandse markt aanbiedt, zijn er wel enkele webwinkels die deze wel aanbieden. Maar wat is nou de Google Pixel 5, wat kunnen we ervan verwachten, wat is de prijs en wanneer komt de smartphone uit? Je leest het allemaal in dit artikel.

Wat is Google Pixel 5?

De Google Pixel 5 is een gloednieuwe smartphone van Google. De Pixel-smartphones van Google zijn altijd razend populair, dus ook van deze smartphone wordt weer veel verwacht. Er wordt verwacht dat de smartphone meer premium functies krijgt dan de Google smartphone Pixel 4A. De smartphone zal daarnaast minimaal 128 GB aan opslag hebben. Over het design is nog vrij weinig bekend, maar er wordt verwacht dat dit niet heel veel verschilt met de eerdere smartphones van Google. Wel gaan de geruchten rond dat de smartphone drie camera’s heeft, net als de iPhone 11 Pro en de verwachte iPhone 12 serie. Dat zou voor de Google Pixel 5 smartphone een grote verbetering zijn ten opzichte van de eerdere Google Pixel smartphones.

Wanneer kunnen we de Google Pixel 5 verwachten?

Google heeft bekend gemaakt dat de release date van de nieuwe Pixel-smartphone 30 september is. Op deze dag zal de nieuwe smartphone worden gepresenteerd. De Google Pixel 5 zal 5G ondersteunen, dit was al bekend gemaakt bij de presentatie van de Google Pixel 4a. Van dit toestel komt er ook een versie met 5G. Hoewel er in de eerste instantie ook een Google Pixel 5a en 5xl verwacht werden, is dit niet het geval. Of dit later nog op de markt komt, is nog niet bekend. Wel wordt er naast de Google Pixel-smartphones, op 30 september ook een nieuwe chromecast en nieuwe speaker gepresenteerd. Voor de echte Google fans een hoop om naar uit te kijken dus.

Wat is de prijs van de Google Pixel 5?

De nieuwe Pixel 5 zou volgens geruchten zo’n 699 dollar gaan kosten. Dit is zo’n 587 euro. De nieuwe smartphone van Google wordt waarschijnlijk niet officieel uitgebracht in Nederland. Wel zullen er hoogstwaarschijnlijk enkele webwinkels zijn die deze smartphone toch gaan aanbieden.

Wat verwacht jij van de nieuwste variant van de Google Pixel smartphone reeks? Zou jij het overwegen om de nieuwe Google Pixel 5 smartphone aan te schaffen zodra hier een mogelijkheid voor is?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here