Home Computers Een Playstation 4 aanschaffen: 5 redenen waarom

Een Playstation 4 aanschaffen: 5 redenen waarom

3696
0
DELEN
Playstation 4

De Playstation 4 behoort al sinds de lancering tot een van de populairste spelcomputers, zo niet dé populairste. Op deze spelcomputer verschijnen de vetste spellen en daarnaast kun je hem ook gebruiken als DVD- en Blu-ray speler. Heb jij (nog) geen Playstation 4? Dan hoor je er eigenlijk niet bij. Hieronder 5 redenen waarom ook jij een Playstation 4 aan zou moeten schaffen!

1.      Investering voor de toekomst

Wanneer je een Playstation 4 aanschaft hoef je niet bang te zijn dat er in de nabije toekomst geen spellen meer voor gemaakt worden. De voorganger van de Playstation 4, de Playstation 3, heeft maar liefst 7 jaar dienstgedaan. De PlayStation 4 kost misschien een aardige duit, maar je hebt er jaren plezier van! Een Playstation 4 aanschaffen is een investering voor de toekomst.

2.      Samen met vrienden spelen

Veel mensen hebben een spelcomputer om online met vrienden te spelen. Zo kun je bijvoorbeeld tegen elkaar FIFA spelen terwijl jullie beiden achter je eigen televisie zitten. Vereiste is wel dat jullie dezelfde spelcomputer moeten hebben. En laat de meerderheid van de mensen nu een Playstation 4 hebben. Je hebt met een Playstation 4 dus meer kans dat je online tegen je vrienden kunt spelen. Oh, en als je toch bezig bent: je kunt ook gelijk FIFA 19 pre-orderen. Zo kun je deze herfst al je vrienden een pak slaag geven!

Lees ook: Games die je in teamverband kunt spelen met je vrienden!

3.      Stijlvol design

Natuurlijk zijn de spelcomputers van tegenwoordig niet zo robuust en lelijk als de spelcomputers van een paar decennia geleden. De Playstation 4 gaat nog een stapje verder en ziet er zelfs echt stijlvol uit. Echt een gadget die je graag onder je TV wilt hebben staan, zonder dat je rare blikken krijgt van mensen die op bezoek komen.

4.      Multifunctioneel

Waar de Playstation 4 echt op uitblinkt is zijn multifunctionaliteit. Naast een gameconsole is de Playstation 4 ook een Blu-ray speler en kun je er verschillende apps op installeren. Denk bijvoorbeeld aan Netflix of Spotify. Met een Playstation 4 in huis, hoef je dus eigenlijk geen smart tv meer aan te schaffen.

5.      De spellen

Als laatste, maar zeker niet minste voordeel: het grote aanbod spellen. Heel leuk dat je de Playstation 4 ook als Mediacenter kan gebruiken, maar je koopt hem in eerste instantie natuurlijk voor het gamen. Met uitzondering van de Mario spellen, kun je letterlijk elk spel spelen op de Playstation 4. Daarnaast zijn er ook een reeks spellen die exclusief voor de Playstation 4 uitkomen. Het aanbod is gigantisch en je zult dus niet snel uitgespeeld raken!

Heb jij al een Playstation 4? Zo ja, wat vind jij het tofst aan deze spelcomputer? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here