Home Televisie Games die je in teamverband kunt spelen met je vrienden

Games die je in teamverband kunt spelen met je vrienden

4168
1
DELEN

Het is leuk om met je vrienden te zijn, maar soms is een avondje thuis ook wel fijn. Gelukkig staat de technologie niet voor niets en kun je met behulp van internet je vrienden toch zien en spreken, terwijl je aan het gamen bent vanaf je eigen bureau. Deze games zijn leuk om in teamverband met je vrienden te spelen:

  • League of Legends. League of Legends is een spel wat je in teams van 3 of 5 speelt. Je speelt tegen een ander team dat automatisch wordt geselecteerd. Doel van het spel is om de basis van je team te beschermen en ondertussen de basis van het andere team te vernietigen. Dit spel heeft baat bij overleg met elkaar, bijvoorbeeld via de chat in het spel of via Skype. Het spel download je gratis op je computer via de website van League of Legends. Een spel duurt ongeveer 45 minuten.
  • Playerunknown Battlegrounds. In dit spel speel je met vier personen in één team. Een team kan uit maximaal vier personen bestaan. Kan een vriend niet? Dan speel je dit spel met z’n tweeën of drieën. Het doel van het spel is om als laatste over te blijven op eiland met maximaal honderd andere spelers. Dit doe je door te schieten op je tegenstanders. Pas op dat je je teamgenoten niet raakt! Over het algemeen speel je een half uur het spel en weet je dan of je hebt gewonnen of niet. Playerunknown Battlegrounds koop je voor € 26,- bij diverse speelgoedwinkels, Bol.com of via Steam.
  • Battlerite. Dit spel is een coöperatief spel wat je met z’n drieën speelt. In dit spel begeef je je in een arena waarin je strijdt tegen een ander team. Het spel heeft veel weg van League of Legends maar is sneller te spelen. Heb je dus minder tijd? Ga dan voor Battlerite. Een ronde duurt 2 minuten, je hebt vrij snel een potje gespeeld. Battlerite is een gratis spel en is te vinden op Steam.
  • World of Warcraft. WOW is een MMORPG-spel, dit staat voor Massive Multiplayer Online Role Play Game. Kortom, je speelt online met meerdere mensen tegen anderen. In het spel speel je quests waar je XP mee kunt verdienen. Hoe meer XP je hebt, hoe hoger je level. Hoe hoger je level, hoe sterker je wordt en hoe meer quests je kunt spelen en winnen. Een potje speel je met een maximaal vijf vrienden. World of Warcraft schaf je aan via de speelgoedwinkel of Bol.com en kost € 27,95.
  • Fifa. Hoogstwaarschijnlijk ken je dit voetbalspel al wel. Je speelt Fifa met of tegen je vrienden. Niet alleen is het een leuk spel om online te spelen, ook samen is Fifa leuk. Je kunt het spel spelen op een device naar keuze. Van XBOX tot Playstation tot computer. Speel toernooien met je vrienden of losse potjes. Een potje Fifa duurt ongeveer een kwartiertje wanneer de wedstrijd een uitloop heeft.

Met je vrienden zijn er dus genoeg spellen om te spelen. Vergeet niet dat je je vrienden af en toe ook nog even moet opzoeken en dat je elkaar niet alleen maar via Skype spreekt. Organiseer ook eens een LAN-party. Organiseer je vriendin een weekend weg en nodig je vrienden bij je thuis uit. Wanneer iedereen zijn computer of laptop meeneemt, organiseer je zo de leukste toernooien en win je spelletjes tegen anderen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here