Home Smartphones en tablets OnePlus 6: de nieuwe smartphone op de markt

OnePlus 6: de nieuwe smartphone op de markt

2558
0
DELEN

Een nieuwe telefoon op de markt: de OnePlus 6. De telefoon van het Chinese merk One Plus is de opvolger van de OnePlus 5 en OnePlus 5T en beloofd een echte prijsvechter te worden in het ‘goedkopere’ smartphone segment. In dit artikel lees je over de specificaties van dit toestel en waarom dit toestel binnenkort in jouw bezit moet zijn.

Net als de iPhone X

De iPhone X heeft een inkeping bovenaan het scherm. Deze inkeping is voor de luidspreker om mee te bellen en de camera van de iPhone. Ook de OnePlus 6 zal een inkeping hebben aan de bovenkant van het scherm. De telefoon wordt op deze wijze uitgebracht, binnenkort volgt er een update van OnePlus waardoor het mogelijk is om de lege vakken bovenaan het scherm in te vullen, zodat het lijkt alsof het scherm geen inkeping heeft (bron: Tweakers)

Camera’s

De OnePlus 6 beschikt over verschillende camera’s. Aan de achterzijde heeft de telefoon twee camera’s, een 16 megapixel camera en een 20 megapixel camera. Beide camera’s beschikken over een beeldstabilisator die zorgen voor haarscherpe en onbewogen foto’s. Voor wie gek is op fotografie met een smartphone, is bij de OnePlus 6 aan het juiste adres. Daarnaast maakt de camera ook uitstekende scherptediepte foto’s voor een mooi effect. Ook aan de voorkant van het toestel is een camera te vinden.

Kleuren

Via Belsimpel is te zien dat het toestel verkrijgbaar is in verschillende kleuren en opslagcapaciteiten. De website vertoond een telefoon in 64GB, 128Gb en 256GB. Het prijsverschil tussen de 64GB en 256GB is slechts 100 euro. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in het zwart. Deze kleur wordt door OnePlus Midnight Black genoemd. Een andere variant is de Silk White. De Silk White is een wit toestel met gouden details. De telefoon zal je doen denken aan een iPhone 6, 7 of 8. De gouden details vind je om de rand van het telefoon en om de camera. Aan de voorkant is het toestel niet te onderscheiden van een zwarte: ook bij het witte toestel is de voorkant zwart.

Kosten

De OnePlus 6 is een absolute prijsvechter. Je krijgt een geweldige telefoon met meerdere camera’s die foto’s verzorgen in hoge kwaliteit, een betrouwbare telefoon zoals we gewend zijn van OnePlus en een uiterlijk alsof je een iPhone X in je handen hebt. De telefoon is te verkrijgen vanaf een prijs van nog geen 520 euro. Hiermee is de OnePlus bijna de helft goedkoper van een iPhone. Ook in vergelijking met een Samsung ben je een stuk voordeliger uit.

Heb jij ervaring met de toestellen van OnePlus?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here