Home Smartphones en tablets Dit zijn de verwachtingen over de iPhone 15-serie tot nu toe

Dit zijn de verwachtingen over de iPhone 15-serie tot nu toe

1163
0
DELEN
iPhone 15-serie

Ben je een echte Apple en iPhone liefhebber? Dan kijk je waarschijnlijk altijd wel even naar welke nieuwste releases er uitgekomen zijn. Apple blijft vernieuwen en daarom worden onder andere de iPhones beter en beter. Hoewel de iPhone 14-serie nog maar een paar maanden uit is, zijn de geruchten over de iPhone 15-serie alweer in volle gang. Ben je benieuwd naar wat er tot nu toe wordt verwacht van deze gloednieuwe serie? Lees snel verder, wij zetten het hieronder voor je op een rij.

De verwachtingen van de serie op een rij

Er worden weer een hoop nieuwe dingen verwacht van de iPhone 15-serie. De serie gaat naar verwachting bestaan uit de volgende modellen: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max of Ultra. Waar de beste modellen de afgelopen jaren de Pro Max modellen werden genoemd, is het mogelijk dat het bij de iPhone 15 om de Ultra-variant gaat in plaats van de Pro Max. Laten we beginnen met de geruchten over het scherm. De verwachting is dat de modellen een design met een ronde behuizing krijgen. Het scherm blijft daarbij wel plat, alleen de behuizing zal een gebogen rand krijgen. 

De ronde behuizing is ook al toegepast in de Apple Watch Series 7 en 8 en lijkt nu ook toegepast te gaan worden in de nieuwe telefoons van Apple. Als we de geruchten mogen geloven, gaan de smartphones uit de iPhone 15-serie allemaal een usb-c aansluiting krijgen. De chip is ook anders ten opzichte van zijn voorgangers. De iPhone 15 en het plus-model krijgen de welbekende A16 chip. De iPhone 15 Pro en Pro Max, zijn naar verwachting voorzien van de A17-chip. Deze chip is razendsnel en maakt het gebruik van de telefoon nog comfortabeler. 

Apple zou Apple niet zijn als er niets aan de camera’s van de nieuwste toestellen veranderd zou worden. Als we de geruchten mogen geloven, gaat dat dan ook zeker gebeuren. Er wordt gesproken over een periscooplens bij de iPhone 15 Pro en iPhone Pro Max (of Ultra). Die lens maakt het fotograferen en video’s maken nog fijner. De lens zorgt dat je zelfs ver ingezoomd nog haarscherpe foto’s krijgt.

Iets dat ook verwacht wordt om te gaan veranderen ten opzichte van de voorgangers, is de RAM. Bij de huidige pro-modellen is dat 6GB, maar er wordt nu al gesproken over 8GB RAM bij de pro-versies. De iPhone 15 en iPhone 15 Plus krijgen wel een RAM van 6GB.

Of de geruchten ook daadwerkelijk uit gaan komen, is onzeker. Daarvoor dienen we toch echt even te wachten tot de officiële release. Maar dat er een aantal verbeteringen doorgevoerd worden ten opzichte van de iPhone 14-serie, dat is een ding dat zeker is!

Wat zijn de prijzen van de toestellen?

Ook over de prijzen van de iPhones wordt al volop gespeculeerd. Naar verwachting gaat de prijs niet veel verschillen ten opzichte van de modellen uit de iPhone 14-serie. Dat betekent dat je voor de iPhone 15 ongeveer 1019 euro betaalt, voor de iPhone 15 Plus 1069 euro, voor de Pro-versie 1329 euro en voor de Pro Max betaal je zo’n 1479 euro. Aangezien er ook gesproken wordt over de iPhone 15 Ultra, is het ook goed om te weten wat er qua prijs daarvan verwacht wordt. Naar verwachting zal die prijs flink hoger liggen, namelijk boven de 1500 euro. De officiële prijzen worden in het najaar door Apple zelf bekendgemaakt. 

Wanneer staat de release op de planning?

Apple organiseert ieder jaar weer een Apple-event, waar de nieuwste producten gepresenteerd worden. Dit evenement wordt over het algemeen altijd in september gehouden en naar verwachting wordt dat dit jaar niet anders. Voor de release van de iPhone 15, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max, kun je daarom rekenen op september. Het duurt dus nog wel eventjes, maar tegen die tijd zullen er vast weer een hoop extra geruchten rondgaan, die jou een steeds beter beeld geven van hoe de toestellen eruit komen te zien. Aangezien Apple streeft naar hoogwaardige kwaliteit, is de release van deze toestellen waarschijnlijk wel het wachten waard!

Ben je enthousiast geworden over de verwachtingen over de iPhone 15-serie tot nu toe? Dan kun je bepalen of en welk toestel je graag in je bezit wilt hebben zodra de release geweest is. Van een iPhone van hoge kwaliteit heb je voor jarenlang plezier, dus je krijgt vast geen spijt van een gloednieuwe smartphone uit de nieuwste Apple-serie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here