Home Computers Dit zijn de beste VR brillen van dit moment

Dit zijn de beste VR brillen van dit moment

2335
0
DELEN
Beste VR bril

VR, oftewel virtual reality, wordt steeds populairder. Samen met augmented reality verovert VR de markt. Het wordt dan ook steeds vaker gebruikt voor allerlei verschillende doeleinden. Er zijn momenteel dan ook talloze virtual reality brillen op de markt. Maar welke zijn de populairste? In dit artikel gaan wij dieper in op de beste VR brillen van dit moment. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan snel verder!

Welke VR brillen zijn momenteel populair?

Uiteraard is het mogelijk dat iedereen een eigen mening heeft over wat de beste VR bril is. Om jou een idee te geven van de bestverkochte en populairste VR brillen van dit moment zetten wij er hier een paar op een rijtje. 

Oculus Rift S

Een echte favoriet als het gaat om een goede VR bril is de Oculus Rift S. Dit is de opvolger van de originele Oculus Rift bril, dat ook al door velen heel erg geliefd was. De Oculus Rift S heeft veel verschillende functies. Zo is het voorzien van inside-out tracking. Dit houdt in dat je helemaal geen externe sensors meer nodig hebt. Dit leidt tot meer bewegingsruimte en een betere tracking. Deze VR bril is aan te sluiten op een computer of laptop, en wordt daarmee dan ook veel beschreven als de beste vr bril voor pc. Ook stond deze bril al in de top 10 van beste VR brillen van 2019. Je moet er echter wel wat geld voor overhebben, want deze VR bril is te koop vanaf 449 euro. 

HTC Vive Pro

De HTC Vive Pro is ook een hele populaire VR bril. Deze bril staat vooral bekend om de hoge resolutie van 2880 x 1600. Zo zijn de games super gedetailleerd, en dat maakt het nog leuker om de bril te gebruiken. Ook heeft deze bril een ingebouwde microfoon en koptelefoon, dus er is geen headset meer nodig. Je kunt deze VR bril ook samen kopen met controllers.

Oculus Quest

De Oculus Quest is de eerste VR bril waarbij je geen pc nodig hebt. Het enige dat je nodig hebt om deze bril te kunnen gebruiken is een mobiele app. Daarnaast heeft de bril het voordeel dat het draadloos is, dus je hebt geen last van kabels. De bril staat bekend om het feit dat het een hele realistische ervaring biedt.

Sony Playstation VR

Dit is al een iets ouder model, maar nog steeds een echte favoriet. Jouw PlayStation 4 is door deze bril in één keer helemaal klaar voor VR. De bril neemt jou namelijk mee in de wereld van PlayStation VR games. Geloof ons, dit niveau van gamen is echt de moeite waard om te proberen!

Valve Index

Misschien is dit momenteel wel de populairste uit dit rijtje. Maar waarom? Deze nieuwe VR bril heeft ongelooflijk scherp beeld, is ideaal afgestemd op VR gaming en biedt veel comfort en sterke technologische factoren. Mocht je je dus helemaal willen verdiepen in de VR wereld, is deze bril zeker een aanrader. Je zult je telkens opnieuw blijven verbazen. 

Al met al zijn er dus een hoop VR brillen tegenwoordig die voldoen al bijna alle verwachtingen. Je hebt een VR bril voor films, pc’s maar ook gewoon voor mobiele apparaten zoals je iPhone.

Zou jij een VR bril willen kopen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here