Home Smartphones en tablets Dit zijn de beste koptelefoons van dit moment

Dit zijn de beste koptelefoons van dit moment

2895
0
DELEN
Beste koptelefoon

Koptelefoons: je hebt ze in alle soorten en maten. Wanneer je een koptelefoon wilt aanschaffen, wil je natuurlijk wel het beste van het beste. Omdat er een enorm groot aanbod is aan koptelefoons van allerlei verschillende merken, is dit zeker geen makkelijke keuze. Om jou een beetje op weg te helpen, zetten wij daarom in dit artikel de beste koptelefoons van dit moment op een rijtje. 

Waarom is een koptelefoon populair?

Niet iedereen is een liefhebber van een koptelefoon. Veel mensen kiezen tegenwoordig in plaats van een koptelefoon bijvoorbeeld voor oordopjes. Zij gaan dan via internet op zoek naar de beste in ear oordopjes, bluetooth oordopjes of bijvoorbeeld sport oordopjes. Echter is lang niet iedereen fan van oordopjes. Deze mensen kiezen in dit geval dus liever voor een koptelefoon. En dat is niet helemaal onterecht, want ook koptelefoons zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Van topkwaliteit tot allerlei kleurtjes: je kunt het zo gek niet bedenken. Een reden dat een koptelefoon zo populair is omdat het vaak lekker zit. 

Wat is een goede koptelefoon?

Iedereen heeft een andere mening over wat een goede koptelefoon is. Maar wat is over het algemeen de beste? Veel mensen denken hierbij aan een bluetooth koptelefoon, noise cancelling koptelefoon, on- of over ear koptelefoon, of draadloze koptelefoon. Ook speelt de prijs natuurlijk bij velen een rol. Het kan dus uiteindelijk lastig zijn om tot de beste keuze te komen. Er zijn al veel onderzoeken gedaan naar wat momenteel de beste koptelefoons zijn, bijvoorbeeld door de consumentenbond. Maar wat is momenteel de beste koptelefoon? Hieronder vind je een top 10. 

1. Sony WH-1000XM3

Een van de beste koptelefoons allertijden is de Sony WH-1000XM3. Deze draadloze hoofdtelefoon heeft een neutraal maar stijlvol ontwerp. Een andere reden waarom deze koptelefoon zo geliefd is, is door de actieve ruisonderdrukking die de koptelefoon heeft. Ook aan de geluidskwaliteit mankeert niets, het geluid is ontzettend goed. De koptelefoon heeft dus ontzettend veel voordelen. Het is dan ook niet gek dat deze koptelefoon als best geteste koptelefoon wordt omschreven. Deze koptelefoon is te verkrijgen vanaf 229 euro. 

2. Sennheiser HD 660 S

Als geluidskwaliteit voor jou een van de belangrijkste factoren is voor een goede koptelefoon, is de Sennheiser HD 660 S een echte aanrader. Je moet er echter wel wat voor overhebben, want je betaalt er zo’n 400 euro voor. 

3. Jabra Elite 85h

Een koptelefoon die zeker in dit rijtje thuishoort is de Jabra Elite 85h. De koptelefoon staat bekend om de goede geluidskwaliteit en actieve ruisonderdrukking. Voor deze koptelefoon betaal je ongeveer 200 euro. 

4. Bose QuietComfort 35 II

Deze koptelefoon wordt regelmatig omschreven als beste koptelefoon die draadloos is én noise cancelling heeft. Het heeft een ingebouwde Google Assistant, waarmee jij jouw hoofdtelefoon met je stem kan bedienen. Het heeft een goede geluidskwaliteit en bovendien kun je met 1 acculading zo’n 20 uur muziek luisteren. De prijs van deze koptelefoon ligt tussen de 275 en 300 euro.

5. JBL Live 650BT NC

Een JBL koptelefoon kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. En misschien is dit wel de beste JBL koptelefoon allertijden: JBL Live 650BT NC. De koptelefoons beschikken over een fantastisch geluid en heeft daarnaast ook een noise cancelling functie. De koptelefoon is zeer geliefd, mede door het feit dat veel mensen de koptelefoon goed vinden zitten. Zo kan deze koptelefoon bijvoorbeeld zelfs gebruikt worden tijdens het sporten. De koptelefoon is te koop vanaf 129 euro.

6. Marshall Major III – On-ear koptelefoon

Deze koptelefoon heeft een mooi en fijn ontwerp en is zeker aan te raden als je op zoek bent naar een iets goedkopere koptelefoon. Het hoort ook zeker thuis in het rijtje van koptelefoons onder de 100 euro, want de prijs van deze hoofdtelefoon is ongeveer 60 euro. Veel mensen zien dit ook als een beste koop koptelefoon, en dat is niet geheel onterecht! Het enige nadeel van deze koptelefoon is dat het niet draadloos is. Echter hoeft dit niet altijd een probleem te zijn. De koptelefoon van Marshall is een van de beste koptelefoons met draad.

7. Bose 700

In vergelijking met de vorige koptelefoon is deze koptelefoon wel weer een stuk duurder. De Bose 700 is te koop vanaf 320 euro. Je krijgt er echter wel een hoop voor terug, want deze koptelefoon heeft alles wat je nodig heeft. Goede geluidskwaliteit, mooi ontwerp, draadloos én noise cancelling. 

8. Sennheiser HD 300 – Over-ear koptelefoon

We hebben nog een koptelefoon van Sennheiser in dit rijtje staan. Dit is misschien wel de beste koptelefoon onder de 50 euro. Het is geen draadloze koptelefoon of noise cancelling, maar met de geluidskwaliteit is niks mis. 

9. POGS Wired kids headphones

Het wordt omschreven als misschien wel de beste kinder koptelefoon: de POGS Wired Kids koptelefoon. Het heeft een veilig geluid tot 85db, veilige kabels en heeft leuke extra’s voor kinderen. Het heeft tevens ook een mooie prijs, want je betaalt voor deze kinder koptelefoon ongeveer 40 euro. 

10. Bowers and Wilkins PX7 Wireless

Ben je op zoek naar een mooie, goede draadloze koptelefoon? Dan is de Bowers and Wilkins PX7 Wireless een goede keuze. De koptelefoon beschikt over een prima geluid en noise cancelling. Het kost tussen de 350 en 400 euro. 

Welke koptelefoon zou jij willen aanschaffen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here