Home Huishoudelijk Alles wat je moet weten over Google’s nieuwe slimme speaker: Google Nest...

Alles wat je moet weten over Google’s nieuwe slimme speaker: Google Nest Audio

2109
0
DELEN
Google Nest Audio

Onlangs kondigde Google nieuwe producten aan. De Google Pixel 5, een nieuwe chromecast en een gloednieuwe slimme speaker: Google Nest Audio. En goed nieuws, want ondanks het feit dat Google niet al zijn producten aanbiedt in Nederland, is dit bij de Google Nest Audio wel het geval. Maar wat is de Google Nest Audio, wat kunnen we ermee en wat is de prijs? Je leest het in dit artikel. 

Wat is de Google Nest Audio?

De Google Nest Audio is een nieuwe slimme speaker van Google. Het is de opvolger van de Home-speaker, die Google in 2016 op de markt bracht. Net als de Google Home speaker is ook de nieuwe Google Nest Audio te bedienen met je stem.

Wat zijn de specificaties van de Google Nest Audio?

De slimme luidspreker van Google belooft veel goeds. Het is dan ook wat veranderd ten opzichte van de Google Home speaker. De Google Nest Audio heeft een nieuw ontwerp, dat groter is dan zijn voorloper. Bij de Google Home speaker zat de luidspreker aan de onderkant, maar bij deze nieuwe variant is dat niet het geval. Bij de nieuwe slimme speaker van Google is de luidspreker namelijk over de gehele lengte verdeeld. De speaker heeft bovendien ook geen fysieke bedieningsknoppen, want dit kan je regelen met een spraakopdracht via je stem. 

Omdat de speaker groter is dan zijn voorloper, heeft de nieuwe speaker een betere geluidskwaliteit. Het heeft een voller geluid en een betere bas. Hierdoor is het beter geschikt voor het afspelen van muziek in grotere ruimtes.

Nog een ander verschil met zijn voorloper is de snelle reactietijd. De Google Home had soms nog wel even de tijd nodig om te reageren op je verzoeken, maar dat is nu verleden tijd. Met de Google Nest Audio reageert de speaker binnen no time om jouw opdrachten of commando’s. Het is bovendien ook mogelijk om meerdere stemmen te koppelen waarmee de speaker bediend kan worden. De speaker is in staat om al deze verschillende stemmen te onderscheiden. 

En dat is nog niet alles, want de slimme speaker van Google is ook heel erg gericht op privacy. De speaker is in staat om jouw privacy te beschermen. Zo kun je bijvoorbeeld je meest recente spraakopdracht verwijderen door dit simpelweg te vragen. 

Wat kost de nieuwe slimme speaker van Google?

De nieuwste slimme luidspreker van Google is te koop vanaf 100 euro. Dat maakt deze speaker zelfs goedkoper dan zijn voorganger: de Google Home. 

Wat denk jij, wordt dit de beste slimmer speaker die Google op de markt heeft gebracht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here