Home Televisie Dit zijn de beste games voor de PS5

Dit zijn de beste games voor de PS5

2113
0
DELEN
PS5 games

Ben jij de gelukkige die een PS5 hebt weten te bemachtigen? Dan heb je veel mazzel, want het is een flinke opgave om aan deze populaire spelcomputer te komen. Mocht je al in het bezit zijn van een PS5 of dolgraag een PS5 willen hebben, wil je ook vast weten welke spellen je moet gaan aanschaffen. Daarvoor ben je hier op de juiste plaats, want wij zetten de beste games voor de PS5 van dit moment op een rij!

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 

Wij vinden Marvel’s Spider-Man: Miles Morales een van de beste games voor de PlayStation 5. De eerste Spider-Man game was al ontzettend populair, maar deze nieuwe variant voor de PS5 verslaat alles. Miles Morales heeft nieuwe krachten, waardoor het spel een groot actie spektakel wordt. De visuals van deze game zijn verbluffend, waardoor het spel nog toffer is om te spelen. Mocht je een fan zijn van actiegames, dan is deze nieuwe game zeker aan te raden.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty, al jarenlang een enorm populaire game. Ook de Call of Duty voor de PS5: Black Ops Cold War is een game die zeker de moeite waard is om aan te schaffen, zeker als jij een echte fan bent van de eerdere edities van deze game. De PS5 versie maakt gebruik van DualSense, waardoor het spel nog intenser wordt. Ook de visuals van de game zijn weer verbluffend.

Demon’s Souls

Een van de nieuwste populaire games voor de PS5 is Demon’s Souls. Deze game staat bekend om het spectaculaire beeld, waardoor het mooi is om te zien. Deze nieuwe versie Demon’s Souls is een remake van de PlayStation-klassieker: Demon’s Souls ™. Ben je een fanatieke gamer? Dan is het zeker de moeite waard om deze game te kopen. Het stelt jouw doorzettingsvermogen op de proef en de game zal het jou extra lastig maken om jou als winnaar uit de bus te laten komen.

Astro’s Playroom

Een van de nieuwe games voor de PS5 is Astro’s Playroom. Deze game is volgens ons zeker een van de beste games voor de PlayStation 5. Dit heeft de game te danken aan de scherpe 4K-beelden, 3D audio en het gebruik van DualSense. In deze game reis je met Astro door verschillende werelden heen, die bestaan uit meerdere levels. Door de DualSense kom je terecht in een surrealistische maar magische ervaring. Goed nieuws, want je hoeft deze game niet te kopen. Deze game staat namelijk automatisch geïnstalleerd op je Playstation 5-console na aankoop. 

Assassin’s Creed Valhalla

Een van de populairste PS5 spellen van dit moment is Assassin’s Creed Valhalla. Deze game neemt je mee naar het tijdperk van de Vikingen. Het spel bestaat uit bendes die elk hun eigen territorium willen verdedigen. Het is dan ook jouw taak om zo goed mogelijk jouw eigen territorium te verdedigen en gevechten aan te gaan met de tegenstanders. Mocht je van actie houden, is deze game zeker aan te raden om te spelen op je PS5. 

Dirt 5

Een van de nieuwe populaire spellen voor de PS5 is Dirt 5. Dit race spel is uniek en zeker de moeite waard om eens te proberen. Bij dit spel heb je de mogelijkheid om op meer dan 70 unieke routes te racen. Bovendien brengt het spel fantastische auto’s en banen, waardoor de keuze groot is. Ook werkt het spel met DualSense, dat het spel nog intenser maakt. Als je een echte liefhebber bent van race games, is Dirt 5 een hele goede keuze. 

Sackboy: A Big Adventure

Een hele populaire platformgame van dit moment is Sackboy: A Big Adventure. In dit spel begeleid je de sackboy door verschillende thema’s. Onderweg kom je natuurlijk gevaar tegen die je moet zien te ontwijken. De visuals van het spel hebben een beetje iets weg van een tekenfilm. In ieder geval staat deze game garant voor veel plezier. De game is leuk om te spelen voor zowel jong als oud. Het is bovendien ook echt geschikt als een familie game.

Bovenstaande games voor de PlayStation 5 zijn momenteel enorm populair. Hoewel er al best een aantal games zijn uitgebracht voor deze console, verwachten wij dat er nog veel meer games voor deze PlayStation worden uitgebracht. Dit heeft mede te maken met het feit dat de PlayStation 5 momenteel echt enorm geliefd is bij veel mensen. Mocht je nog op zoek zijn naar wat toffe games voor deze console, dan raden wij bovenstaande games zeker aan. Echter is deze keuze natuurlijk persoonlijk, het is net waar jouw interesses liggen.

DELEN
Vorig artikelDe 5 technologieën die 2021 vorm gaan geven
Volgend artikelNieuwe generatie grasmaaiers
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here