Home Smartphones en tablets Dit weten we over de Apple One bundel

Dit weten we over de Apple One bundel

1972
0
DELEN
Apple One

Dat Apple continu nieuwe handige oplossingen wil bieden aan Apple-gebruikers, wisten we al. Ze hebben nog maar net het Apple iPhone 12 evenement achter de rug, maar zitten zeker niet stil. En dat hebben zij onlangs dan ook weer bewezen door met het zogenaamde Apple One bundel op de markt te komen. Wat dit is, wat we er mee kunnen en hoe veel dit kost, lees je allemaal in dit artikel. 

Wat is Apple One?

Apple breidt zich iedere keer meer uit met nieuwe software en diensten, zoals bijvoorbeeld Apple Arcade en Apple Music. Als je als Apple liefhebber gebruik wilt maken van al deze diensten, kunnen deze kosten flink oplopen. Je betaalt hiervoor namelijk een bepaald bedrag per maand, en als je dit voor allerlei verschillende diensten moet betalen kost het je best veel. Tot nu, want onlangs heeft het bedrijf Apple One aangekondigd: een alles-in-een bundel! In dit bundel wordt er een combinatie gemaakt van de diensten van Apple, en betaal je hier dan een bepaald bedrag per maand voor. Je kunt de Apple One bundel aanschaffen in twee verschillende varianten: individueel of family. 

Welke diensten zitten er in een Apple One bundel? 

Nu ben je vast benieuwd welke diensten er dan een onderdeel zijn van dit Apple One abonnement. Dit zijn de volgende diensten: Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+, Apple Fitness+ en een extra iCloud opslag. Er zitten enkele verschillen in het individuele bundel en het bundel voor een gezin. Bij een individueel Apple One bundel, kun je het volgende verwachten: Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, 50GB iCloud opslag. Ben je van plan het Apple One abonnement te delen met je gezin? Dan kun je gebruik maken van de volgende diensten: Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, 200GB iCloud opslag. We hadden het eerder ook over Apple News+ en Apple Fitness+. Deze diensten zijn momenteel alleen nog beschikbaar in andere landen. Of dit er in de toekomst ook aan zit te komen in Nederland, is nog niet bekend. Uiteraard hopen wij natuurlijk van wel!

Wat is de release date van Apple One?

Je vraagt je waarschijnlijk af vanaf welke datum je gebruik kunt maken van dit alles-in-een bundel. En goed nieuws, want de Apple One release is al geweest. De Apple One release date was eigenlijk al op 30 oktober, toen is Apple hiermee gestart. Je kunt dus nu al profiteren van de voordelen van een Apple One bundel. 

Wat is de prijs van het Apple One Bundel?

Kun je echt geld besparen met een Apple One bundel? Ja! Als je al gebruik maakte van al deze Apple diensten, kun je met dit bundel best wat besparen per maand. De prijs van een individueel Apple One bundel is €14,95 per maand en van een gezinsbundel €19,95 per maand. Volgens Apple bespaar je bij het individuele abonnement zo’n 6 euro per maand en bij het gezinsabonnement 8 euro per maand. 

Ben jij van plan een Apple One bundel te kopen om zo geld te kunnen besparen op Apple diensten?   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here