Home Smartphones en tablets Dit is wat er wordt verwacht van de Samsung Galaxy Z Fold...

Dit is wat er wordt verwacht van de Samsung Galaxy Z Fold 3

1950
0
DELEN
Samsung Galaxy Z Fold 3

De Samsung Galaxy Z Fold 2 is nog maar een paar maanden op de markt, maar nu gaan er alweer geruchten rond over zijn potentiële opvolger: de Samsung Galaxy Z Fold 3. Wat zijn de verwachte specificaties van dit toestel, wanneer mogen we het verwachten en voor welke prijs? Je leest alle verwachtingen die tot nu toe bekend zijn over deze opvouwbare Samsung in dit artikel. 

Verwachte specificaties Samsung Galaxy Z Fold 3

Er wordt verwacht dat de Samsung Galaxy Fold 3 de eerste Samsung smartphone wordt die een camera achter het scherm heeft. Als dit het geval wordt, is een gat of inkeping in het scherm van de smartphone dus niet meer nodig. En nu we het toch over het scherm van dit toestel hebben, er wordt zelfs gespeculeerd over het feit dat dit nieuwe toestel van Samsung voorzien wordt van een oprolbaar scherm. Of dit daadwerkelijk mogelijk is, moeten we echter nog heel even afwachten. Het schijnt tevens dat de Samsung Galaxy Z Fold 3 wordt uitgerust met een S-Pen.

Verwachte releasedatum Samsung Galaxy Z Fold 3

Ben jij wel benieuwd geraakt naar deze nieuwe Samsung smartphone? Dat is helemaal begrijpelijk, want als we de verwachtingen mogen geloven wordt het een ontzettend mooie en kwalitatief goede smartphone. Het behoort natuurlijk ook niet zomaar tot de nieuwe Galaxy reeks, want de Galaxy-reeksen van Samsung zijn tot nu toe altijd enorm populair. 

Maar nu is de natuurlijk de grote vraag wanneer we deze Samsung opvouwbare telefoon mogen verwachten. Voor een specifieke datum is het nog net iets te vroeg, maar wel wordt er verwacht dat deze opvouwbare smartphone van Samsung rond juni 2021 op de markt zal verschijnen. Voor de trouwe fans van Samsung is het dus nog wel eventjes een tijd wachten. Als we de geruchten mogen geloven, is het wachten echter wel de moeite waard.

Verwachte prijs Samsung Galaxy Z Fold 3

Als we de geruchten mogen geloven, zal je flink wat geld moeten neerleggen om in het bezit te komen van de Samsung Galaxy Z Fold 3. De prijs dat wordt verwacht ligt namelijk rond de 2000 euro. Wel gaan er speculaties over een potentiele ‘lite’ versie van de Samsung Galaxy Fold 3. Mocht dit inderdaad het geval zijn, zal deze versie uiteraard wat minder geld kosten.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe Samsung Galaxy Fold 3, en zou je misschien zelfs overwegen om deze opvouwbare Samsung smartphone aan te schaffen? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here