Home Smartphones en tablets Samsung Galaxy Fold 2: wat kunnen we verwachten?

Samsung Galaxy Fold 2: wat kunnen we verwachten?

2519
0
DELEN
Samsung Galaxy Fold 2

Er is weer een nieuwe opvouwbare telefoon van Samsung onderweg! De Galaxy Fold 2, dat waarschijnlijk de naam wordt van het nieuwe toestel, belooft heel spectaculair te worden. Maar wat zijn de specificaties van deze nieuwe Samsung smartphone? En wanneer komt deze smartphone op de markt? In dit artikel zetten we alle verwachtingen van de Galaxy Fold 2 van Samsung op een rijtje.

Hoewel Samsung nog begin dit jaar de Galaxy S20 serie en Galaxy Z Flip aankondigde, hebben zij nog meer in petto. De Samsung Galaxy S20 Ultra, afkomstig uit de Galaxy S20 serie, is misschien wel de favoriet van dit jaar. Maar daar kan nog wel eens verandering in komen wanneer de Galaxy Fold 2 van Samsung wordt gelanceerd.

Wat zijn de specificaties van de Samsung Galaxy Fold 2?

De Samsung Galaxy Fold 2 is de opvolger van het eerste Samsung Galaxy Fold toestel. De toestellen uit deze serie staan bekend om het feit dat de smartphones opvouwbaar zijn. Voor de nieuwe opvouwbare Samsung zullen er natuurlijk een aantal dingen verbeterd worden. Er wordt gespeculeerd dat Samsung kijkt naar mogelijkheden voor het gebruik van UTG (Ultra Thin Glass). Omdat het eerste model van de Galaxy Fold niet de beste bescherming biedt tegen krassen, hoopt Samsung dit door middel van deze extra beschermingslaag bij de Galaxy Fold 2 wel te garanderen. Doordat ook de Fold 2 van Samsung plooibaar zal zijn, is het mogelijk om het toestel uit te vouwen tot een tablet formaat. Het design zal echter wel verschillen van de eerste Galaxy Fold, al is het nog niet duidelijk hoe deze er precies uit komt te zien. Wel is bekend dat de nieuwe smartphone zal beschikken over twee camera’s aan de voorzijde van de smartphone, en drie aan de achterzijde. Ook gaan er geruchten rond over het feit dat de behuizing van de nieuwe Samsung opvouwbare telefoon waterdicht zal worden. Al met al belooft deze nieuwe opvouwbare Samsung dus een groot spektakel te worden.

Wanneer komt de Samsung Galaxy Fold 2 op de markt?

Een exacte datum voor de release van de Samsung Galaxy Fold 2 is er nog niet, maar er wordt verwacht dat dit rond augustus zal zijn. Ook over de prijs valt nog te speculeren. Echter zal het door het vernieuwende design en de nieuwe functies net als de eerste variant van de Galaxy Fold een hoog prijskaartje hebben. 

Ben jij van plan de Samsung Galaxy Fold 2 aan te schaffen zodra deze op de markt is? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here