Home Smartphones en tablets Apple Watch Series 7: dit weten we hierover

Apple Watch Series 7: dit weten we hierover

1858
0
DELEN
Apple Watch series 7

Apple heeft tijdens het recente Apple event de nieuwe Apple Watch aangekondigd. Deze nieuwe Apple Watch krijgt de volgende naam: de Apple Watch Series 7. Dit zat er al een tijdje aan te komen want er gingen al een hele tijd geruchten rond over deze smartwatch. Onlangs is het dus eindelijk officieel geworden. Maar wat weten we eigenlijk allemaal al van de Apple Watch Series 7? Wat zijn de specificaties, wat kost de nieuwste Apple Watch en wanneer verschijnt deze op de markt? Voor de antwoorden op deze vragen ben je hier aan het juiste adres. Lees dus snel verder, want wij vertellen je in dit artikel alle handige informatie over de nieuwste Apple Watch Series 7.  

Wat is de Apple Watch Series 7?

De Apple Watch series 7 is de nieuwste variant van de Apple Watch. Dit heeft Apple tijdens het jaarlijkse Apple evenement in september aangekondigd. De Apple Watch Series 7 de opvolger van de Apple Watch series 6. Apple zou Apple niet zijn als er weer een aantal dingen verbeterd zijn ten opzichte van zijn voorganger, dus dat belooft in ieder geval weer veel goeds. Hieronder vertellen wij je meer over de specificaties, de verwachte prijs en de release date van deze nieuwe smartwatch. 

Wat zijn de specificaties van de nieuwe Apple Watch series 7?

De Apple Watch Series 7 heeft weer best een aantal vernieuwingen. Het eerste wat vernieuwd is aan de Apple Watch series 7 2021, is het scherm. Wat er hieraan veranderd is? Het schermoppervlak is zo’n 20% groter dan zijn voorganger, de Apple Watch Series 6. Daarnaast heeft het scherm bij de nieuwe Apple Watch 7 smallere randen dan voorheen en is het glas zo’n 50% dikker. Al met al dus best wat verschillen in vergelijking met de Apple Watch Series 6. Het scherm is dus sterker en daarnaast ook helderder dan de vorige modellen. Doordat het scherm wat groter is dan bij de eerdere modellen, heeft Apple er ook voor gekozen om een schermtoetsenbord toe te voegen. Er past meer tekst op het scherm, waardoor je ook minder hoeft te scrollen. En dat kan enorm fijn zijn, want dit vonden niet alle Apple Watch gebruikers altijd even fijn.

Niet alleen het scherm van de Apple Watch 7 serie is vernieuwd. Ook zullen er nieuwe wijzerplaten worden toegevoegd. Tevens zijn er nieuwe formaten van de smartwatch, je kunt nu kiezen uit de volgende formaten: 41 mm en 45 mm. Deze formaten zijn net wat groter dan bij de Apple Watch Series 6.

De Apple smartwatch 7 is net als zijn voorgangers te verkrijgen in meerdere kleuren. Apple heeft hierin ook vernieuwd, want er zijn maar liefst vijf nieuwe kleuren bij gekomen: middernacht (zwart), starlight (grijs), blauw, rood en groen. Je hebt dus best een ruime keuze als je deze nieuwe smartwatch wilt aanschaffen.

Een groot voordeel aan de Apple Watch Series 7 is dat deze nu ook ondersteuning biedt voor snelladen. Dit zorgt ervoor dat deze smartwatch sneller te gebruiken is. De batterij van een Apple Watch blijft wel nog steeds zo’n 18 uur. Echter is het snelladen uiteraard wel fijn, want zo kun je op een snelle manier gebruik maken van je Apple Watch. 

Wat is de prijs van de Apple Watch Series 7?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, heeft de Apple Watch flink wat vernieuwingen. Dan ben je nu ook vast benieuwd naar wat deze nieuwe smartwatch gaat kosten. Het standaardmodel zal waarschijnlijk beginnen bij een prijs van 399 dollar. Dit is omgerekend zo’n 340 euro. Echter is dit nog niet officieel bevestigd, dus de officiële prijs is nog even afwachten. Dit zal echter waarschijnlijk snel worden bekendgemaakt.

Wanneer is de release van de nieuwe Apple Watch Series 7?

Apple heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de nieuwe Apple Watch op de markt verschijnt. Echter gaat men er wel vanuit dat dit sneller is dan we denken. Hoogstwaarschijnlijk verschijnt deze nieuwe smartwatch deze herfst op de markt. Nog heel eventjes wachten dus voor de echte Apple Watch liefhebbers onder ons. 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, wordt er een hoop verwacht van de nieuwe smartwatch van Apple. Er zijn veel verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de eerdere modellen en er wordt dan ook verwacht dat het een groot succes wordt. Een nieuw scherm, nieuwe formaten en nieuwe kleuren: Apple heeft niet stilgezeten. Zou jij erover nadenken om de nieuwe Apple Watch Series 7 te kopen, of beschik je al over een andere goede smartwatch? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here