Home Smartphones en tablets Apple Watch series 6: wat kunnen we verwachten?

Apple Watch series 6: wat kunnen we verwachten?

2155
0
DELEN
Apple Watch Series 6

Apple heeft onlangs de Apple Watch Series 6 onthuld. En die komt sneller dan je denkt, want hij is al verkrijgbaar! Hiermee heeft Apple weer veel mensen verrast. In dit artikel gaan we dieper in op de specificaties, de prijs en maken we een vergelijking met eerdere Apple Watch Series. 

Wat is de Apple Watch Series 6?

De Apple Watch Series 6 is de nieuwste variant van de Apple Watch van Apple. Het is de opvolger van de Apple Watch series 5, en belooft veel goeds voor de echte Apple Watch fans. Hoewel veel mensen nog steeds gebruik maken van de naam iWatch, gebruikt Apple tegenwoordig zelf gewoon de naam Apple Watch. Wat zijn de specificaties van de nieuwe Apple Watch series 6? Ten eerste heeft de Apple Watch Series 6 nieuwe horlogebandjes, en is de smartwatch van Apple te verkrijgen in een paar verrassende kleuren: blauw, rood, goud en grijs. Apple gebruikt bij de Apple Watch Series 6 een nieuwe editie van de wearablechip, ook wel Apple S6 genoemd. Ook heeft de nieuwe Apple Watch enkele nieuwe wijzerplaten, zoals een stopwatch, cijfercombinaties en meerdere wereldklokken. Een hele gave en handige nieuwe functie is het feit dat de nieuwe Apple Watch Series 6 het zuurstofgehalte in je bloed kan meten. Dit doen zij aan de hand van een ingebouwde infraroodsector. Binnen 15 seconden kan de Apple Watch je zuurstofgehalte meten. Hiermee kunnen gezondheidsproblemen gedetecteerd worden. De nieuwe Apple Watch series 6 zal uiteraard draaien op de nieuwe software update Apple WatchOS.

Wat zijn de verschillen met de eerdere Apple Watch serie 5?

Hoewel de Apple Watch Series 6 qua design nauwelijks verschilt met de Apple Watch Series 5, zijn er wel enkele andere verschillen. Zo is de S6 chip zo’n 20 procent sneller dan die van de S5. Ook het always-on display, waarbij de tijd altijd zichtbaar is, is verbeterd bij de nieuwe Apple Watch. Het is zo’n 2,5 keer helderder. Dit maakt het makkelijker om altijd de tijd te kunnen zien, zelfs bij bijvoorbeeld fel zonlicht. Ook is er bij de nieuwe Apple Watch de mogelijkheid om in de scherm-uit-stand simpelweg het berichtencentrum of bedieningspaneel te openen, zonder dat je hiervoor de display van je smartwatch moet ontwaken. En uiteraard heeft Apple weer veel nieuwe functies toegevoegd, zoals eerder in dit artikel al te lezen was. Al met al, een hoop verbeteringen in vergelijking met de eerdere Apple Watch Series 5. 

Wat is de prijs van de Apple Watch Series 6?

Hoewel er al eerder veel gespeculeerd werd over de prijs van de Apple Watch Series 6, valt deze voor veel mensen enorm mee. Het is namelijk 20 euro goedkoper dan de Apple Watch Series 5! Je betaalt 429 euro voor 40 mm en 459 euro voor 44 mm. 

Ga jij de Apple Watch Series 6 aanschaffen? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here