Home Smartphones en tablets Blackberry komt terug: nieuwe smartphone in 2021

Blackberry komt terug: nieuwe smartphone in 2021

3239
0
DELEN
Blackberry

Het was jaren geleden een echte trend: de Blackberry. Ontzettend veel mensen waren in het bezit van deze smartphone. Hoewel we al een lange tijd niks meer gehoord hebben van de Blackberry telefoons, komt daar nu verandering in. Onlangs is namelijk bekend geworden dat Blackberry in 2021 terugkomt met nieuwe smartphones. In dit artikel vertellen we je alles over de verwachtingen van de nieuwste Blackberry telefoons.

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Blackberry smartphones?

Hoewel we al een tijdje niks meer van het merk Blackberry gehoord hebben, komt hier dus snel verandering in. Het Amerikaanse beveilingsbedrijf OnwardMobility heeft namelijk de merknaam overgenomen en heeft aangekondigd dat er in 2021 nieuwe smartphones zullen verschijnen. Dit doen zij in samenwerking met Blackberry zelf en FIH Mobile. 

Maar wat kunnen we nou verwachten van deze nieuwe Blackberry smartphones? Er is al bekend gemaakt dat het toestel van de Blackberry werkt met 5G, en dat de telefoons een fysiek qwertytoetsenbord krijgen. Dit fysieke qwertytoetsenbord is niet nieuw. Eerdere modellen van de Blackberry, zoals de Torch, KeyOne, en Key2 hebben ook een fysiek toetsenbord en werken via Android. Er wordt dan ook verwacht dat ook de nieuwe telefoons van Blackberry gebruik gaan maken van het Android systeem. Daarnaast wordt er veel gesproken over een enorm goede beveiliging die de nieuwe toestellen zouden hebben.

Wanneer kunnen we de nieuwe toestellen van Blackberry verwachten?

OnwardMobility heeft als doel om de nieuwe Blackberry telefoons in de eerste helft van 2021 uit te brengen. We moeten dus nog even geduld hebben. Over de prijs van de nieuwe Blackberry toestellen is nog niets bekend. Of het een smartphone onder de 500 euro zal worden, is dus nog maar even afwachten. Hoogstwaarschijnlijk is dit niet het geval. Vanwege het 5G-netwerk, het exclusieve toetsenbord en het feit dat het toestel goed beveiligd zal worden, is de kans groot dat de nieuwe telefoons van Blackberry aardig wat gaan kosten. De kans bestaat natuurlijk dat Blackberry weer net zo populair wordt als een aantal jaar geleden. In dat geval zal het merk weer terug in de race zijn wat betreft populaire smartphone merken. Hoewel er veel mensen uitkijken naar de komst van de nieuwe Blackberry telefoons, is het nog maar de vraag of mensen zitten te wachten op een smartphone toestel dat nog steeds beschikt over een qwertytoetsenbord.

Kijk jij uit naar de komst van de nieuwe Blackberry telefoons en zou jij overwegen om weer een Blackberry telefoon aan te schaffen?

DELEN
Vorig artikelNetflix test shuffle functie
Volgend artikelApple Watch series 6: wat kunnen we verwachten?
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here