Home Televisie Netflix test shuffle functie

Netflix test shuffle functie

1972
0
DELEN
Netflix shuffle

Ben jij ook zo’n eeuwige twijfelaar die niet kan kiezen welke serie/film je op Netflix nu weer moet gaan kijken? Goed nieuws, want dan heeft Netflix een ideale functie voor jou op de planning staan: de Netflix shuffle functie. Maar wat houdt dit in, wat kunnen we ermee doen en wanneer kunnen we het verwachten? Je leest het allemaal in dit artikel. 

Wat is de shuffle functie van Netflix?

Netflix blijft vernieuwen, om het kijkers zo makkelijk mogelijk te maken. Het is natuurlijk niet zomaar een van de populairste streamingsdiensten ter wereld. Kijkers op Netflix zijn vaak aan het bingewatchen, maar staan ook vaak voor de keuze om een nieuwe serie/film te starten. Momenteel is Netflix aan het testen met een shuffle functie. En dat zal voor vele netflixgebruikers positief uitpakken. Maar wat houdt die shuffle functie van Netflix dan in? De shuffle functie knop houdt in dat wanneer je hierop drukt er een willekeurige serie of film wordt gestart. Netflix bepaalt dit op basis van jouw voorkeuren. Het doel van deze functie is dat kijkers op een snelle en eenvoudige manier kunnen vinden wat zij graag willen zien. De shuffle functie van Netflix wordt momenteel getest in de Netflix-app op een smart tv, dus nog niet op een iPhone of iPad. 

De shuffle functie is een goede uitkomst voor mensen die altijd keuzestress hebben op Netflix. Het aanbod aan films en series op Netflix is namelijk heel overweldigend, er is ontzettend veel keuze. Door middel van deze shuffle functie hoef je niet meer eindeloos te scrollen tot je een leuke film/serie voor je denkt te hebben, maar doet Netflix het voor je. Lekker makkelijk! Vind je de uitgekozen film of serie toch niks? Dan kun je gewoon verder klikken. De kans is groot dat er dan snel een keuze voorbijkomt die jij helemaal ziet zitten.

Wanneer kunnen we de shuffle functie officieel op Netflix verwachten? 

Nu je dit leest, hoop je vast dat deze shuffle functie van Netflix er enorm snel aan komt. En terecht, want deze functie zal namelijk heel veel voordelen bieden voor Netflix-gebruikers. Echter is het helaas nog even afwachten, want hoewel Netflix druk bezig is met testen, is het nog niet bekend wanneer de functie officieel te gebruiken is op Netflix. Hopelijk gebeurt dat nog wel in 2020. 

Heb jij ook altijd keuzestress op Netflix en hoop je dat deze shuffle functie snel te gebruiken is?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here