Home Smartphones en tablets Alles wat we tot nu toe weten over WatchOS 7 van Apple

Alles wat we tot nu toe weten over WatchOS 7 van Apple

1953
0
DELEN
WatchOS 7

Ieder jaar presenteert Apple tijdens de WWDC de nieuwste software-updates voor Apple producten. Dit jaar was dat niet anders, het blijft tenslotte Apple. Het bedrijf heeft onder andere iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14, watchOS 7 en macOS Big Sur aangekondigd, met ieder zijn eigen nieuwe functies. In dit artikel gaan we dieper in op WatchOS 7, de nieuwste software update voor de Apple Watch. 

Wat is Apple’s WatchOS 7?

WatchOS 7 is de nieuwste software update voor de Apple Watch. Deze grote software update zal vanaf dit najaar beschikbaar zijn. Het biedt veel nieuwe functies ten opzichte van de laatste software update voor de Apple Watch. Momenteel is er wel al een publieke beta voor de WatchOS 7 beschikbaar. Met deze beta versie kun je als gewone gebruiker alvast de verschillende functies testen.

Welke functies heeft WatchOS 7?

Bij de nieuwe sotfwareupdate WatchOS 7 zullen veel nieuwe functies verschijnen. Een functie die nu al populair lijkt te zijn is de nieuwe slaapfunctie. Met een slaap-app kun je namelijk gemakkelijk bijhouden hoeveel uur je per nacht slaapt. Deze data kun je hierna weer terugvinden in de gezondheid app op je iPhone. Zo krijg je op een handige manier snel inzicht in jouw slaapritme, en kun je deze aanpassen wanneer nodig. Er wordt verwacht dat dit een hele geliefde functie zal worden, omdat veel mensen hier behoefte aan hebben. Andere functies die je kunt verwachten bij WatchOS 7 zijn onder andere geoptimaliseerd opladen, batterijconditie, gehoor-, Siri- en gezondheidsfuncties en CarKey. Ook was vertalen nog nooit eerder zo gemakkelijk op de Apple Watch. Binnen enkele seconden heb jij het juiste antwoord tot je beschikking. De nieuwe software update voor de Apple Watch maakt het gebruik van een Apple Watch dan ook een stuk makkelijker. Zo is het voor gebruikers snel en simpel te gebruiken en heb je binnen no-time gevonden waar je naar zocht.

Voor wie is WatchOS 7 geschikt?

De nieuwe software update WatchOS 7 is geschikt voor gebruikers met de Apple Watch serie 3, 4 of 5. Ook is het van belang dat de gekoppelde iPhone draait op het nieuwe besturingssysteem van de iPhone: iOS 14. Hiervoor moet je minstens een iPhone 6S tot je beschikking hebben. iOS 14 is vanaf september te installeren.

Kijk jij uit naar de komst van de nieuwe software update voor de Apple Watch, en heb jij deze via de persoonlijke beta versie al getest?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here