Home Smartphones en tablets Alles wat we tot nu toe weten over WatchOS 7 van Apple

Alles wat we tot nu toe weten over WatchOS 7 van Apple

63
0
DELEN
WatchOS 7

Ieder jaar presenteert Apple tijdens de WWDC de nieuwste software-updates voor Apple producten. Dit jaar was dat niet anders. Apple heeft onder andere iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14, watchOS 7 en macOS Big Sur aangekondigd, met ieder zijn eigen nieuwe functies. In dit artikel gaan we dieper in op WatchOS 7, de nieuwste software update voor de Apple Watch. 

Wat is Apple’s WatchOS 7?

WatchOS 7 is de nieuwste software update voor de Apple Watch. Deze grote software update zal vanaf dit najaar beschikbaar zijn. Echter is er momenteel wel al een publieke beta voor WatchOS 7 beschikbaar. Met deze beta kun je als gewone gebruiker alvast de verschillende functies testen. 

Welke functies heeft WatchOS 7?

Bij de nieuwste WatchOS zullen veel nieuwe functies verschijnen. Een functie die nu al populair lijkt te zijn is de nieuwe slaapfunctie. Met een slaap-app kun je namelijk gemakkelijk bijhouden hoeveel uur je per nacht slaapt. Deze data kun je hierna weer terugvinden in de gezondheid app op je iPhone. Zo krijg je op een handige manier snel inzicht in jouw slaapritme. Andere functies die je kunt verwachten bij WatchOS 7 zijn onder andere geoptimaliseerd opladen, batterijconditie, gehoor-, Siri- en gezondheidsfuncties en CarKey. Ook was vertalen nog nooit eerder zo gemakkelijk op de Apple Watch. Binnen enkele seconden heb jij het juiste antwoord. 

Voor wie is WatchOS 7 geschikt?

De nieuwe software update WatchOS 7 is geschikt voor gebruikers met de Apple Watch serie 3, 4 of 5. Ook is het van belang dat de gekoppelde iPhone draait op het nieuwe besturingssysteem van de iPhone: iOS 14. Hiervoor moet je minstens een iPhone 6S tot je beschikking hebben. 

Kijk jij uit naar de komst van de nieuwe software update voor de Apple Watch, en heb jij deze via de persoonlijke beta al getest?

DELEN
Vorig artikelSamsung kondigt vijf nieuwe Galaxy producten aan
Volgend artikelSmartphone oververhit? Dit kun je er tegen doen!
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik bezig aan het laatste jaar van mijn HBO opleiding Media, Informatie en Communicatie. Tijdens deze studie en mijn stages heb ik geleerd mezelf te specialiseren in het schrijven van creatieve artikelen, sociale media, copywriting, community management, trendresearch en het ontwikkelen en creëren van diverse soorten content.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here