Home Smartphones en tablets Alles wat je moet weten over de nieuwste iPad Pro

Alles wat je moet weten over de nieuwste iPad Pro

2264
0
DELEN
iPad Pro

Vorige maand kondigde Apple een nieuwe iPad Pro aan, namelijk de iPad Pro 2020. Dit is heel fijn voor de echte iPad Pro liefhebbers, want zij hebben een tijdje moeten wachten. Er kwam namelijk geen nieuwe variant van de iPad Pro uit in 2019. In dit artikel leggen we je uit wat de mogelijkheden van de nieuwe iPad Pro zijn, wat de verschillen zijn tussen de varianten uit 2018 en 2020, en hoe duur de nieuwe iPad Pro is.

Wat zijn de verschillen tussen de iPad Pro 2018 en iPad Pro 2020?

De iPad Pro 2020 lijkt qua design behoorlijk op de iPad Pro 2018. Dit betreft onder andere de dunne schermrand, geen thuisknop en het ontgrendelen van de iPad Pro met Face ID. Daarnaast is de iPad Pro 2020, net als de variant uit 2018, te verkrijgen in twee formaten: 11-inch en 12,9-inch. Met deze formaten worden deze varianten nog steeds beschouwd als de grootste iPad Pro.

Maar wat zijn dan de verschillen? Hoewel het design van deze twee varianten sprekend op elkaar lijkt, zijn er qua specificaties wel degelijk verschillen. Om de verschillen tussen deze twee goed te zien, moeten we kijken naar de achterkant van het apparaat. De iPad Pro 2020 heeft namelijk niet één, maar twee lenzen: een 12 MP groothoeklens en een 10 MP ultragroothoeklens. Met deze ultragroothoeklens kun je tot vier keer meer beeld in je foto krijgen. 

Een andere interessante functie bij de nieuwste iPad Pro is de LiDAR-scanner, wat de iPad in staat stelt om afstanden te meten tussen de iPad en een object. De sensor scant de omgeving en kan afstanden tot vijf meter bepalen. Maar hoe is dit mogelijk? De scanner doet dit door te meten hoe lang het duurt voordat licht het object bereikt en dan weerkaatst. Deze ingebouwde LiDAR scanner geeft je een echte Augmented Reality ervaring.

Een ander verschil is de snelheid van het apparaat. De iPad Pro 2020 draait op een nieuwe A12Z processor, die de iPad Pro ontzettend snel maakt in gebruik. 

Daarnaast is de iPad Pro 2020 verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs en zilver en heeft het een goede accu. Heb jij een oudere iPad en gaat je accu wel enorm snel leeg? Wij hebben enkele tips om je batterijduur te verlengen

Wat is de prijs van de nieuwe iPad Pro?

De iPad Pro 2020 van 11-inch is te koop vanaf 899 euro. Mocht je kiezen voor de iPad Pro 2020 met 12,9-inch, dan kan je rekening houden met een prijs vanaf 1119 euro. 

Nu hoor ik je denken, wanneer komt de nieuwe iPad Pro 2020 dan uit? Goed nieuws, want dat is-ie al! Apple kondigde deze nieuwe variant op 18 maart aan, en deze was sinds 25 maart al te koop. Ben jij van plan de nieuwe iPad Pro 2020 aan te schaffen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here