Home Computers Anno 1800: Een toffe strategiegame om dit jaar te gaan spelen

Anno 1800: Een toffe strategiegame om dit jaar te gaan spelen

3073
0
DELEN
Anno 1800 Een toffe strategiegame om dit jaar te gaan spelen

Heb jij als scholier en/of gameliefhebber in deze periode wat tijd over? Dan is Anno 1800 het spel voor jou om jou dagen een stuk minder saai te maken. Het spel biedt talloze wegen oom jezelf te vermaken, 100 uur playtime is slecht de intro van het spel. Er snel klaar mee zijn is dus geen optie. Kortom: het perfecte spel voor als je eventjes wat tijd over hebt. Anno 1800 is een van de beste PC games in dit genre. Anno 1800 kopen kan op verschillende game applicaties gedaan worden. Maar wat houdt het spel in? En waarom is het zo populair onder de gamers? In deze tekst krijg je uitgebreid te weten wat het spel jou voor mysterieuze avonturen te bieden heeft. Tegelijkertijd leer je wat tips, zodat jij in het begin van het spel je voordeel kan pakken!

Bouw je weg naar boven!

Eén van de belangrijkste doelen van het spel is het bouwen van een stad die je steeds groter en machtiger maakt. Het spel speelt zich af rond 1800. Je komt als vreemdeling met een boot een land tegen. Op dit stuk land begin jij je eigen kolonie. Het opbouwen van een stad doe je door het produceren van grondstoffen, zoals steen en hout. Vergeet geen voedsel te produceren om de bewoners van je stad te onderhouden. Hoe meer jij de inwoners van je stad beloont, hoe harder ze voor je willen werken. Je begint met een kleine som geld en een aantal inwoners. Door je stad uit te berieden kan je steeds meer mensen kwijt in jouw stad. Wordt jouw stad groter en groter, en jouw uren speeltijd meer en meer? Dan wordt het eens tijd voor een extra boost!

Handel met realistische AI of online spelers

Anno 1800 geeft jou zelf de mogelijkheid te kiezen of je on- of offline wilt spelen. In de onlinewereld van anno 1800 word je met een aantal onlinespelers van over de wereld in een map gezet. Met deze spelers kan je communiceren en handelen voor betere spullen. Worden ze in jouw ogen iets te machtig? Geen probleem, val hun steden aan en ontvang grote buiten. Zorg natuurlijk wel dat je zelf goed verdedigd bent. Het handelen met onlinespelers of AI’s in de offlineversie van het spel kan jouw stad de zogeheten boost geven. Heb jij tekort aan hout, maar je kan geen steen meer kwijt? Dan is het voor jouw tij om te gaan handelen met andere spelers. Maak contact en maak kennis met het realistische en interessante trading-systeem van het spel. Het is een hele kunst om een voordelig aankoop of verkoop te doen met de AI’s van het spel. In een online game zal de keus bij de andere speler liggen. Dit is natuurlijk net zoals het in de echte wereld gaat. Ruil met goederen of het betaalmiddel van de game om verdere vooruitgang te boeken!

Ben jij een echte pro, of wil jij de game verkennen?

Ben jij een echte pro, of wil jij de game verkennen

Door de jaren heen zijn er veel games uitgekomen die hetzelfde concept hebben als anno 1800. Ben jij echt een fan van deze soort spellen, dan kan jij jezelf uitdagen om als een expert dit spel te spelen. Op de lastigste moeilijkheidsgraat liggen eer talloze gevaren op de loer. Let op dat je economie niet instort en laat niet te lang niks van je horen bij de andere spelers. Dir verslechterd de band en gaat je nadelen in de game opleveren. Niemand kan dit spel spelen zonder fouten te maken. Maar als je een fout maakt, weet je de volgende keer precies hoe je het wel moet doen. Daarom is het spel, echt een spel om goed na te denken om je stad zo snel mogelijk te laten groeien. Naast het niveau expert, kan je de game op een normaal niveau spelen en op een makkelijk niveau. Dit is aan te raden al je nieuw bent met zulke spellen of simpelweg niks hebt met lastige games. Op elk niveau zal je blij zijn met je prestaties. De game zorgt ervoor dat je je echt verantwoordelijk gaat voelen voor je stad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here