Home Smartphones en tablets AirPods 3: wat kunnen we verwachten?

AirPods 3: wat kunnen we verwachten?

1872
0
DELEN
Airpods 3

De AirPods, je kent ze vast wel. Dit zijn namelijk hele populaire producten van het merk Apple. Dat is natuurlijk niet voor niets zo, deze oordopjes zijn geliefd bij heel veel mensen. De AirPods 3 staan weer op de planning en daar zijn wij natuurlijk razend benieuwd naar. Maar wat kunnen we nou verwachten van deze AirPods 3? Is het te vergelijken met de eerder uitgebrachte oordopjes van Apple? Wij zetten de verwachtingen van dit nieuwe product van Apple voor je op een rij!

Wat zijn de AirPods 3?

AirPods zijn draadloze oordopjes die zijn gemaakt door Apple. Deze oordopjes werken draadloos via Bluetooth. De AirPods 3 wordt de verwachte opvolger van de AirPods 2 en belooft weer een geliefd product te worden. Dit wordt verwacht aangezien de populariteit van de Apple AirPods al jaren heel hoog is. Iedere keer weet Apple weer nieuwe features toe te voegen, waardoor veel mensen het product weer kopen.

Wat zijn de specificaties van de nieuwe AirPods 3?

Dan is het natuurlijk de vraag wat de specificaties van deze nieuwe Apple Airpods 3 worden. Laten we eerst kijken naar het design. Naar verwachting gaat het design van deze nieuwe AirPods lijken op het design van de AirPods Pro. Dat houdt in dat bij de nieuwe draadloze oordopjes er kortere steeltjes zijn en een andere pasvorm hebben dan de reguliere AirPods reeks. Niet alleen het design van de oordopjes zelf gaat naar verwachting veranderen, dit geldt ook voor de oplaadcase van dit product. Ook deze zal naar verwachting namelijk de features van de oplaadcase van de AirPods Pro overnemen. 

De nieuwste AirPods 3 hebben naar verwachting Spatial Audio. Met deze audiotechniek wordt het mogelijk gemaakt om het geluid om je heen te laten afspelen. Een andere specificatie van de nieuwste AirPods is dat deze meer waterdicht zijn. Dit in tegenstelling tot de eerdere AirPods reeks, waarbij de waterdichtheid nog niet optimaal was. De AirPods Pro zijn echter wel zweet- en waterbestendig, dus er wordt verwacht dat dit bij de AirPods 3 ook het geval gaat zijn.

Uiteraard zal het zo zijn dat je bij de AirPods 3 beschikt over uitstekend geluid, net als bij de eerder uitgebrachte oordopjes van Apple. Het merk staat namelijk bekend om de goede kwaliteit. Toch worden er naar verwachting bij het nieuwste product geen geavanceerde audio-opties aangeboden, zoals dit wel het geval is bij bijvoorbeeld de AirPods Pro. Denk hierbij aan functies als ruisonderdrukking of de transparantie-modus. Deze functies behoren dus waarschijnlijk niet tot de mogelijkheden voor de nieuwste Apple oordopjes. 

Als we naar de specificaties kijken van de Apple Airpods, belooft dit in ieder geval weer veel goeds. Naast het uitstekende geluid wordt er een ander design en meerdere nieuwe functies verwacht. Van Apple kunnen we dan ook wel verwachten dat zij weer met een goed product op de markt komen, dus wij zijn heel benieuwd hoe deze nieuwste oordopjes van Apple gaan uitpakken.

Wat wordt de prijs van de nieuwste AirPods 3?

De AirPods 3 lijken veel weg te hebben van de AirPods Pro. Toch zal het naar verwachting niet dezelfde prijs krijgen als de AirPods Pro. Volgens de geruchten gaat Apple namelijk ongeveer dezelfde prijs hanteren als bij de andere AirPods. Denk hierbij aan de eerste AirPods of de AirPods 2. Dat betekent dat we een prijs kunnen verwachten van ongeveer rond de 170 euro. Wel wordt er verwacht dat dit product niet samen met een oplaadcase wordt verkocht. Mocht je deze dus ook willen hebben, moet je rekening houden met een hogere prijs. 

Wanneer komen de nieuwe oordopjes van Apple op de markt? 

Wanneer komen de langverwachte nieuwe oortjes van Apple? We moeten nog even geduld hebben. Volgens geruchten gaat de massaproductie van de AirPods 3 namelijk pas in het derde kwartaal van 2021 beginnen. Het zou zomaar kunnen dat Apple ervoor kiest om deze AirPods tijdens het iPhone event in september aankondigt. Echter is dit uiteraard niet zeker. Voor de officiele releasedatum van de nieuwste AirPods van Apple is het dus nog even afwachten.  

Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de komst van deze nieuwste Apple oortjes. Als we naar de specificaties van het product kijken, kunnen we weer een goed nieuw product van Apple verwachten. Echter zijn dit uiteraard nog steeds verwachtingen en geruchten, dus 100% zeker is het nog niet. We hopen in ieder geval steeds meer te weten te komen over deze nieuwe oordopjes van Apple.

Zou jij overwegen om deze nieuwste AirPods te kopen zodra deze aan te schaffen zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here