Home Smartphones en tablets Apple heeft de AirPods verbeterd, wat is er veranderd?

Apple heeft de AirPods verbeterd, wat is er veranderd?

2425
0
DELEN

Het is momenteel een ware rage, je ziet er iedereen mee lopen: De Apple AirPods. In 2019 komt Apple met een verbeterde versie van de AirPods, de 2.0 variant. Zal deze 2.0 echt zoveel verandering brengen?

In dit artikel kun je lezen wat de nieuwe functies en kenmerken van de nieuwe Apple AirPods gaan zijn.

De AirPods 2.0 in 2019

Het is zo ver, de AirPods 2.0 zijn sinds een paar dagen te koop. Een vernieuwd model dat ook nog eens draadloos opladen ondersteunt. Met de vorige variant van de AirPods was er nog een lightning-kabel nodig om het doosje van de AirPods op te laden. Naast het draadloos opladen zijn de AirPods 2.0 ook nog voorzien van Bluetooth versie 5. Wat betreft het geluid zul je hier weinig aan merken. Wel zal Bluetooth 5 het bereik en de accuduur verbeteren.

Weer een nieuwe update in 2020

Een bekende Apple-analist heeft aangegeven dat er in 2020 een volledige update van de AirPods gepland staat. Hij geeft verder geen details over welke veranderingen of kenmerken van de nieuwe AirPods zullen zijn. De geruchten gaan wel dat de volgende AirPods waterbestendig zullen zijn.

Nieuwe chip

Één van de veranderingen van de nieuwe AirPods is een nieuwe chip. Door deze nieuwe H1 Chip wordt Siri nu ondersteund. Dit wil zeggen dat je nu tegen Siri kunt zeggen dat het geluid harder of zachter moet of dat je een ander liedje wilt horen. Je hoeft dus niet meer op de knopjes te drukken om dit voor elkaar te krijgen. Dankzij de H1 Chip is het ook makkelijker om soepel tussen verbindingen van verschillende apparaten te wisselen.

Een ander voordeel van de nieuwe chip is dat de gesprekstijd met een uur is verlengd. De geluidskwaliteit is hetzelfde gebleven in vergelijking met de vorige AirPods. Apple heeft de geluidskwaliteit ook niet specifiek genoemd als nieuwe verbetering.

De nieuwe features van de Apple AirPods 2

Wat betreft de kenmerken van de Apple Airpods 2 is er niet veel veranderd maar ze komen met veel nieuwe functies. Zoals al eerder besproken de nieuwe H1 Chip, de daarbij horende nieuwe Siri ondersteuning en de verlengde gesprekstijd. Naast deze functies zal de verbindingstijd ook twee keer zo snel zijn.

De nieuwe AirPods zullen draadloos oplaadbaar zijn, wanneer de AirPods opgeladen zijn kun je tot wel 24 uur muziek luisteren zonder ze opnieuw op te hoeven laden. Geruchten beweerde dat deze nieuwe Apple oortjes ook zouden komen in een zwarte variant naast het originele Apple wit, dit is echter niet zo. Ook werd er beweerd dat de AirPods 2 een Health tracker zouden hebben en geluid dempend zouden zijn. Ook dit is niet waar.

Conclusie

De nieuwe Apple Airpods 2 hebben veel verbeteringen en nieuwe functies waardoor het gebruik makkelijker is en je ook langer van je muziek kunt genieten door de verbeterde chip. Echter is dit geen grote update, Apple zou in 2020 een échte grote update uitvoeren aan de Airpods. Er is nog geen informatie over deze update, we zullen moeten afwachten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here