Home Smartphones en tablets 7 telefoon hacks

7 telefoon hacks

2934
0
DELEN
Telefoon hacks

Met je telefoon je leven gemakkelijker maken? Je doet het met deze 7 telefoon hacks!

1. Geld besparen

Wil je flink geld besparen, ga dan voor een Sim-only toestel. Omdat je geen toestel af hoeft te betalen zijn de termijnen in je contract een stuk goedkoper. Waar je voor een ‘normaal’ contract al snel tussen de 40 en 60 euro betaald, betaal je voor sim-only maximaal een of twee tientjes. Op Belwinkel.nl vind je alle mogelijke contracten en slimme bespaartips.

2. Batterij besparen

Zit je zonder oplader en is het laatste streepje batterij heilig? Zet je telefoon dan in vliegtuigmodus. Dit haalt het hele toestel offline en bespaart flink op de batterij. Het uitzetten van de vliegtuigmodus helpt ook om je telefoon sneller op te laden. Wil je de batterij besparen maar wel online blijven? Ga dan naar instellingen > batterij > energiebesparingsmodus. Met deze besparende modus worden onbelangrijke en niet-essentiële telefoon functies uitgeschakeld waardoor de batterij langer meegaat.

3. Ruimte besparen

Raak jij ook altijd alles kwijt in overvolle broekzakken of zware handtas? Schaf een speciaal telefoonhoesje aan en je kan geld en pasjes gemakkelijk bij je telefoon bewaren. De speciale beschermhoezen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en leuke designs. Niet alleen handig, maar ook nog eens hartstikke leuk.

4. Onverstoord spelletjes spelen

Spelletjes spelen zonder die vervelende advertenties? Zet je telefoon wederom in vliegtuigmodus. Niet alleen ben je van die irritante advertenties af, maar je batterij gaat ook een stuk langer mee.

5. Nachtcamera

Er zijn maar weinig telefoons waarmee je ook ’s nachts mooie, duidelijke foto’s kunt maken. Geen natuurlijk licht meer maar je wilt toch een foto maken? Zet de flits aan van telefoon #1, en maak de foto met telefoon #2. Op deze manier heb je altijd een goede belichting en zien foto’s er ook in het donker goed uit!

6. Telefoon sneller maken

Telefoon te traag voor jou vlugge vingers? Ga naar het startscherm van je telefoon en houd de uitknop ingedrukt totdat je de ‘slide to power off’ melding te zien krijgt. Haal nu je vinger van de uitknop, en houd de home-knop vijf seconden ingedrukt. Simpel en effectief; na deze handeling zal je telefoon twee keer zo snel zijn! Let op: dit werkt alleen bij de iPhone.

telefoon sneller maken

7. Eerste hulp

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht jij nu in een ongeluk betrokken raken dan is het fijn als familie direct gebeld kan worden. Bewaar een stukje papier in je telefoonhoesje met alle noodnummers of voeg deze nummers toe als SOS-contact in je telefoon.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here