Home Automotive 5 futuristische motorhelmen die je in de toekomst wilt hebben

5 futuristische motorhelmen die je in de toekomst wilt hebben

3380
0
DELEN
futuristische motorhelm

Als je van motoren houdt, maar ook gek bent op technische snufjes, dan zal je je misschien af en toe afvragen hoe de motorhelm van de toekomst eruit zal zien. Een gebied waarbij een beetje fantasie natuurlijk geweldig van pas komt. Wellicht komen er direct wat termen en woorden in je op als: gestroomlijnd, aerodynamisch en gewaagd design. Om je nieuwsgierigheid wat te voeden, zetten we in dit artikel 5 futuristische motorhelmen voor je op een rijtje.

futuristische motorhelm

  1. De Batmanhelm

Deze motorhelm lijkt verdacht veel op de helm van superheld Batman. Een strak gesloten zwart model, met puntige hoorns. Het vizier is kogelvrij en zwart getint, maar geeft voldoende zicht naar buiten. Met deze helm op je hoofd transformeer je van een motorrijder naar een echte snelheidsduivel. Een helm waar je naar uit wilt kijken.

  1. De SWAT-teamhelm

Een sterke gesloten helm, die de functionaliteit van een heel SWAT-team in zich draagt. De helm beschikt over een platina kinstuk en een ingebouwde camera. Met deze helm rijd je krachtig en gewapend de toekomst in.

  1. De Ironmanhelm

Deze futuristische helm combineert een wild punk gevoel met een kijkje in de toekomst. De helm is zwart, gesloten en heeft nachtvisie. De helm is bijna onverwoestbaar en kan enorm veel klappen en druk verduren. Om over het waanzinnige design maar niet te spreken.

  1. De diepzeehelm

Met deze helm kan de motorrijder van de toekomst zich zelfs over de bodem van de zee bewegen. De helm heeft ingebouwde lichten en je kunt er mee ademen onder water. De helm doet denken aan een combinatie van het schild van een waterdier en een hyper aerodynamische motorhelm.

  1. De post apocalyptische helm

Een veelzijdige, multifunctionele helm met zuurstoftoevoer en ingebouwde luchtfilters. Deze ongelooflijke helm is gemaakt van titanium, en heeft een ingebouwde Dart vader stemvervormer. Een onbreekbare helm waarmee je niet alleen de toekomst, maar ook een eventuele Apocalyps met zelfvertrouwen tegemoet kunt treden.

Zoek je nog een nieuwe motorhelm? Bestel een helm vóór 23.00 uur op Helmonline en je hebt de helm de volgende dag in huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here