Home Computers Wat weten we tot nu toe van FIFA 22?

Wat weten we tot nu toe van FIFA 22?

1854
0
DELEN
FIFA 22

Het is een van de meest populaire games allertijden: FIFA. Goed nieuws voor de echte fans hiervan, want FIFA 22 zit eraan te komen. En dan is het natuurlijk weer de vraag wat we hier allemaal van kunnen verwachten. Er is al het een en ander over bekend en wij delen dit dan ook graag met je. Want welke features heeft FIFA 22 en wanneer kunnen we deze populaire game verwachten? Lees snel verder, want wij vertellen je het in dit artikel. 

Wat is FIFA 22?

Voor degenen waarbij de game FIFA nog niet bekend is: FIFA is een reeks voetbalsimulatiespellen waarbij je kan spelen met een bepaald land of bepaalde club. Inmiddels is het al veel meer dan dat, met veel nieuwe speltechnieken en features. Ieder jaar worden er weer nieuwe features aan toegevoegd om het spel zo goed mogelijk te maken. FIFA 22 is de nieuwste editie van FIFA die binnenkort gereleaset zal worden. Het is de opvolger van FIFA 21

Wat zijn de features van FIFA 22?

FIFA 22 heeft weer veel in petto. Er zijn dan ook veel nieuwe features aan het spel die de fans absoluut gaan waarderen. Wat we allemaal gaan zien in FIFA 22? FIFA 22 wordt gebouwd aan de hand van een nieuwe zogenaamde HyperMotion-technologie. Dit geldt voor bijvoorbeeld de nieuwste series van de Xbox en de Playstation 5. Wat deze technologie mogelijk kan maken? Er zijn met deze technologie 22 voetballers geanalyseerd in een voetbalwedstrijd met hoge intensiteit. Daardoor moeten de meest realistische bewegingen, emoties en passie nog beter in beeld worden gebracht bij de game. Door deze technologieën zijn bijvoorbeeld de keepers in het spel beter, aangezien zij nu meer betrouwbare reddingen kunnen maken. Door de HyperMotion-technologie kunnen keepers slimmere keuzes maken, waardoor het spel nog realistischer wordt. Dit kan zeker als positief worden ervaren door de echte FIFA liefhebbers. 

Wat we ook gaan zien in FIFA 22, is Player Humanization. Dit was al vrij goed in de vorige FIFA edities, maar nu belooft het nog beter te worden. Spelers worden hierdoor nog meer tot leven gebracht in het beeld, waardoor het er allemaal nog een stuk spectaculairder uitziet. 

Wat ook gaat veranderen, is de balcontrole. In FIFA 22 worden de balcontroles van spelers verbeterd, waardoor de spelers deze makkelijker en natuurlijker kunnen aannemen. De speldynamieken worden dus ook wat aangepast binnen de game, wat kan zorgen voor een meer realistisch spel.

Als je de game FIFA vaak speelt, ben je vast wel bekend met het Icons concept. Dit houdt in dat er legendarische oud-voetballers worden teruggebracht in de game, zodat je ook met deze oude legendes kunt spelen. Dit kan een game nog wat spectaculairder maken. In FIFA 22 komt een soortgelijk concept naar voren: FUT heroes. EA heeft bekend gemaakt dat dit een concept wordt waarbij de meest gedenkwaardige voetballers getoond worden. Dit nieuwe concept zal een frisse touch geven aan de game, dat FIFA liefhebbers vast leuk gaan vinden. 

Waarop kan je FIFA 22 straks gaan spelen?

FIFA 22 is wereldwijd beschikbaar op meerdere apparaten. Zo kun je FIFA 22 spelen op bijvoorbeeld de PS4 en PS5, PC via bijvoorbeeld Steam, Xbox Series X/S, Xbox One en Stadia. FIFA 22 is te verkrijgen in twee verschillende varianten: FIFA 22 standaard en FIFA 22 Ultimate Edition. Bij de Ultimate Edition krijg je extra mogelijkheden om het spel te kunnen spelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Team of the Week speler, FIFApunten, early access en ga zo maar door. FIFA 22 zal voor de Nintendo Switch beschikbaar worden in de legacy edition. In ieder geval zijn er dus genoeg mogelijkheden om het FIFA spel te kunnen spelen zodra deze uit is gekomen.

Wat is de releasedatum van FIFA 22?

Maar wanneer kunnen wij EA FIFA 22 nu eigenlijk verwachten? Sneller dan je denkt, want de officiële releasedatum van deze game is op vrijdag 1 oktober 2021. Kies je voor de FIFA 22 Ultimate Edition? Dan krijg je vier dagen eerder al toegang tot de game. Het is dus aan jou wanneer je FIFA 22 gaat spelen!

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen belooft FIFA 22 weer veel goeds. Zeker als je graag FIFA speelt, kan FIFA 22 ook wat voor jou zijn. Het kan dan ook zeker een aanrader zijn om dit spel te kopen, want het belooft weer een groot succes te worden. Zit jij eraan te denken om de game FIFA 22 te kopen zodra deze gereleaset is, of ben jij niet zo’n fan van het spelen van FIFA en speel je liever andere games? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here