Home Televisie Alles wat we weten over FIFA 21

Alles wat we weten over FIFA 21

2608
0
DELEN
FIFA 21

Het is al jarenlang een van de populairste games ooit: FIFA. De fans van dit spel wachten ieder jaar weer met spanning op de nieuwste variant. En jawel, die is onlangs uitgebracht, namelijk: FIFA 21. Wat kunnen we van deze game verwachten? Hoe duur is FIFA 21? En welke edities zijn er te koop? Je leest het allemaal in dit artikel. 

Wat heeft FIFA 21 te bieden? 

Zoals ieder jaar heeft de nieuwste FIFA weer verbeteringen ten opzichte van de eerdere variant. Dit jaar is dat dus niet anders. FIFA 21 heeft een paar nieuwe functies waar veel fans heel blij van zullen worden. De release van FIFA 21 is was op 6 oktober, en het spel is al door heel veel mensen gekocht. Dat is dan ook niet gek, want het spel bevat weer mooie nieuwe elementen. FIFA 21 heeft meer manieren om te spelen dan ooit. Op straat of in allerlei stadions, je kunt het zo gek niet bedenken. Bovendien zijn er nieuwe gameplay kenmerken, waarbij je beloond wordt voor je creativiteit. Ook de Career Modus in FIFA 21 is uitgebreider dan ooit. Dat is nog niet alles, want er zijn ook enkele gloednieuwe manieren om het populairste speltype in FIFA te spelen: Ultimate Team. Zo kun je jouw droomselectie van voetbalspelers maken en de leukste wedstrijden spelen. 

FIFA 21 is realistischer dan ooit. Met meer dan 17000 spelers, meer dan 700 teams, meer dan 90 stadions en meer dan 30 competities krijg jij met FIFA 21 de meest exclusieve beleving van het spel. Je krijgt bij FIFA 21 toegang om te spelen in de grootste competities ter wereld. Denk aan bijvoorbeeld de UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, Bundesliga en LaLiga Santander.

Welke edities van FIFA 21 zijn verkrijgbaar?

FIFA 21 is verkrijgbaar op meerdere consoles. Zo kun je FIFA 21 spelen op de PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Ook zal FIFA 21 te spelen zijn op de aankomende PS5. Er zijn verschillende edities te verkrijgen. Denk aan FIFA 21 Standard Edition, Ultimate Edition en de Champions Edition. 

Wat is de prijs van FIFA 21?

Ben je van plan om FIFA 21 te kopen? Je kunt de Standard Edition voor zo’n 60 euro kopen, de Champions Edition voor zo’n 80 euro en de Ultimate Edition voor ongeveer 100 euro. 

Heb jij FIFA 21 al of ben je van plan deze aan te schaffen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here