Home Smartphones en tablets Wat we tot nu toe weten over de OnePlus 10

Wat we tot nu toe weten over de OnePlus 10

1988
0
DELEN
OnePlus 10

OnePlus telefoons worden ook in Nederland steeds populairder en dat is niet zomaar zo. Deze telefoons van topkwaliteit hebben namelijk veel te bieden. En goed nieuws voor de liefhebbers van deze telefoons, want de nieuwe OnePlus 10 serie staat alweer voor de deur. Naar verwachting kunnen we deze serie snel verwachten. Maar wat kunnen we allemaal verwachten van de OnePlus 10? Wij zetten hieronder voor je op een rij wat we tot nu toe weten over deze gloednieuwe smartphone. Lees dus gauw verder als je hier meer te weten over wilt komen!

Wat is de OnePlus 10 telefoon?

De OnePlus 10 is de nieuwste telefoon van het merk OnePlus. Het is de opvolger van de OnePlus 9, die in maart 2021 op de markt kwam. De OnePlus telefoons worden wereldwijd steeds bekender en ook in Nederland leren steeds meer mensen het merk kennen.

Uit welke toestellen bestaat de OnePlus 10 serie?

Zoals we wel gewend zijn van OnePlus bestaat ook de nieuwste serie weer uit meerdere telefoons. Naast de OnePlus 10 kunnen we namelijk ook de OnePlus 10 Pro verwachten. Naar verwachting beloven beide smartphones weer een groot succes te worden. Hieronder vertellen wij je meer over de specificaties en nieuwe features van deze telefoons, zodat je een beter beeld krijgt van deze telefoons.

Wat zijn de specificaties van de nieuwste OnePlus 10?

Waar de geruchten normaal gesproken al een hele tijd van tevoren rondgaan, is er nog maar weinig bekend over het basismodel van de One Plus 10 serie: One Plus 10. Vermoedelijk krijgt de telefoon een volledig plat scherm, waarbij de gebogen randen ontbreken. Ook zal de telefoon naar verwachting beschikken over de nieuwste Snapdragon-chip. Deze high-end processor is van hoge kwaliteit en kan ervoor zorgen dat de telefoon én sneller is én energiezuiniger. De processor moet tevens staat zijn om 5G te ondersteunen en grafisch beter te presenteren in games.

Wat zijn de specificaties van de nieuwe OnePlus 10 Pro? 

Gek genoeg is er veel meer bekend over de OnePlus 10 Pro. Wat er bekend is over dit toestel? Ten eerste heeft ook deze telefoon naar verwachting de Snapdragon-chip. Ook zal deze gloednieuwe OnePlus telefoon in staat zijn om supersnel te laden, wat een mooi voordeel is. Van deze telefoon is ook al een hoop bekend wat betreft de camera’s. De OnePlus Pro heeft een selfiecamera van 32 megapixel en ook op de achterkant van de telefoon geniet je van drie goede camera’s: de groothoeklens, primaire camera en megapixel-sensor. Naar verwachting krijgen we een 48 megapixel hoofdcamera, groothoeklens van 50 megapixel en telefotolens van 8 megapixel.

De OnePlus 10 Pro heeft een 6,7 inch QHD+ display en een beeldverversing van maar liefst 120HZ. Als we de geruchten mogen geloven krijgt de OnePlus 10 Pro een batterij van 5.000 mAh. Ook snelladen is een goede mogelijkheid bij deze telefoon, waarbij jouw telefoon al binnen no time weer helemaal opgeladen is. Dankzij de mogelijkheid tot snelladen loop jij binnen een aantal minuten alweer met een volle telefoon op zak. 

Wanneer staat de OnePlus 10 serie release op de planning?

De OnePlus 9 serie werd in maart 2021 gepresenteerd. Naar verwachting kunnen we ook deze nieuwste OnePlus modellen in de maand maart verwachten. De nieuwe toestellen van OnePlus zouden dus ieder moment gepresenteerd kunnen worden. 

Wat is de verwachte prijs van de nieuwste OnePlus telefoons?

Het is nog onzeker wat de nieuwe toestellen van OnePlus precies gaan kosten. Volgens geruchten kunnen we uitgaan van een vergelijkbare prijs als de modellen uit de OnePlus 9 serie. Hierbij was het basismodel, de OnePlus 9, 699 euro. Het Pro model had hier een adviesprijs van 899 euro. Vermoedelijk kunnen we bij de nieuwste serie dus vergelijkbare prijzen verwachten. Of dit daadwerkelijk het geval gaat zijn, is nog even afwachten tot de officiele presentatie.

Waar eerst de geruchten nog gingen over de OnePlus 10 Nord en Ultra, kunnen we dus de OnePlus 10 en OnePlus 10 elk moment verwachten. Hoewel de modellen volgens geruchten veel weg lijken te hebben van de voorgangers, zal het ongetwijfeld weer succesvol worden. De nieuwste One Plus modellen kunnen ieder moment gepresenteerd worden en pas dan weten we natuurlijk precies wat de daadwerkelijke specificaties en features van de telefoons zijn. Maar als de geruchten tot nu toe mogen geloven, zullen de smartphones vast weer enorm geliefd worden. Zou jij overwegen om voor de OnePlus 10 of OnePlus 10 Pro te gaan of ben je een liefhebber van een ander merk?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here