Home Smartphones en tablets OnePlus komt in 2021 met eerste smartwatch: alles wat we tot nu...

OnePlus komt in 2021 met eerste smartwatch: alles wat we tot nu toe weten

1855
0
DELEN
OnePlus

Al een tijd geleden gingen de geruchten rond dat OnePlus in 2021 met hun eerste smartwatch zou komen. Dit lijkt dan ook waar te zijn, want steeds meer bronnen melden dat de smartwatch van OnePlus eraan zit te komen. Het merk OnePlus krijgt steeds meer bekendheid. We zien het steeds vaker voorbijkomen. Denk bijvoorbeeld maar aan de bekende producten OnePlus 6, Oneplus 7 pro of OnePlus 8T. Nu OnePlus ook met een smartwatch op de markt wil komen, kunnen zij nog meer concurrentie vormen voor veel andere merken. Maar wat wordt er nu eigenlijk allemaal verwacht van deze smartwatch van OnePlus? Lees snel verder, in dit artikel brengen wij je op de hoogte!

Ontwerp

Hoe zal het ontwerp van de smartwatch van OnePlus eruitzien? Gaat het lijken op het ontwerp van bijvoorbeeld smartwatches van merken als Apple en Samsung? Al een flinke tijd geleden kwamen er schetsen voorbij van een ronde smartwatch van OnePlus. Dit kan een goede hint zijn naar het feit dat de smartwatch van OnePlus die in 2021 verschijnt ook rond is. Deze schetsen werden ook getoond bij het lanceringsevenement van de OnePlus 8T. Het laatste gerucht over deze nieuwe smartwatch is bovendien dat er twee verschillende varianten gelanceerd worden. Hoe verschillend deze twee varianten van elkaar zijn, is nog niet bekend. We hopen hier in ieder geval snel meer over te horen.

Functies en specificaties van de smartwatch van OnePlus

Als we de geruchten mogen geloven, wordt de OnePlus smartwatch een groot succes. Het kan dan ook zeker concurrentie bieden voor bijvoorbeeld de Apple Watch of Samsung Galaxy Watch. OnePlus speelt zich steeds meer in de kijkers, dus we kunnen een hoop verwachten. Want welke functies en specificaties heeft deze nieuwe smartwatch volgens alle geruchten? Ten eerste kunnen we denken aan het Wear OS systeem van Google, waardoor het gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld Android-smartphones of Android TV. Het is nog niet precies duidelijk hoe dit gerealiseerd gaat worden, maar er wordt verwacht dat deze apparaten op een simpele manier met elkaar kunnen koppelen. Als we naar de geruchten kijken, mogen we ook geloven dat de nieuwe smartwatch zal beschikken over veel populaire functies. Hierbij kun je denken aan hartslagmeters, slaaptracking en een uitgebreide GPS. Aangezien zowat iedere smartwatch van tegenwoordig over zulke functies beschikt, wordt er verwacht dat OnePlus hiermee ook niet achterblijft. We kunnen dus in ieder geval een goed gebruiksgemak van deze smartwatch verwachten. 

Volgens de geruchten zou het heel goed kunnen dat voor deze nieuwe smartwatch de Snapdragon Wear 4100 of 4100 Plus chipset gebruikt wordt. Mocht dit inderdaad het geval zijn, zal de smartwatch een goede batterijduur hebben en betere prestaties leveren.

Release en prijs

Nog lang niet alles is bekend over deze nieuwe smartwatch van OnePlus. Het blijven tot nu toe vaak geruchten, want OnePlus zelf heeft nog verdacht weinig bekend gemaakt over dit nieuwe product. Toch wordt verwacht dat de release van deze smartwatch er snel aan zit te komen. Een officiële datum is niet bekend, maar wel kwam een aantal keer naar voren dat dit begin 2021 zou zijn. We zitten momenteel natuurlijk al in het begin van 2021, dus we verwachten dat er ieder moment meer informatie over naar voren kan komen.

Net als de releasedatum, is ook nog maar weinig over de prijs bekend. Wel kan het zo zijn dat OnePlus een vergelijkbare prijs hanteert als Oppo. OnePlus en Oppo hebben namelijk hetzelfde moederbedrijf. Het is dan ook vaak het geval dat de telefoons van OnePlus en Oppo vaak dingen gemeen hebben. Oppo heeft onlangs zijn eigen horloge gelanceerd. Dit horloge kostte ongeveer 300 dollar. Of we deze prijs ook kunnen verwachten bij de nieuwe smartwatch van OnePlus, is dus nog maar even afwachten. Dat de prijs in de buurt komt hiervan, wordt wel verwacht. 

Hoewel er nog maar weinig bekend is over de nieuwe smartwatch van OnePlus, wordt er wel verwacht dat het goede concurrentie kan bieden. Zo kan het bedrijf de concurrentie aangaan met merken als Apple of Samsung. Of deze release van OnePlus echt zo’n succes gaat worden als wordt verwacht, is nog maar de vraag. Als we de geruchten mogen geloven ziet het er in ieder geval goed uit!

Ben jij fan van de producten van OnePlus? Dan ben je vast benieuwd naar de smartwatch van dit merk. Het zit er echt bijna aan te komen als we de geruchten mogen geloven, dus je zult nog heel even geduld moeten hebben. Zou jij de smartwatch van OnePlus graag willen hebben?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here