Home Smartphones en tablets Vol verwachting klopt ons hart: De iPhone 6 is in aantocht

Vol verwachting klopt ons hart: De iPhone 6 is in aantocht

2332
0
DELEN

Naar verwachting komt de nieuwste iPhone, de iPhone 6 alweer, half september uit. Ondanks dat men probeert wat mysterie rond de nieuwste telg in de iPhone serie te bewaren, is er ook al heel veel bekend geworden over de iPhone 6. Hieronder een overzicht van de, volgens de geruchten, belangrijkste kenmerken.

Beeldscherm

Bij de iPhone 6 kun je uit twee schermgroottes kiezen: de 4,7 inch en het 5,5 inch full HD scherm. Apple komt hiermee tegemoet aan de wensen van velen. De vraag naar een groter scherm was groot. De iPhone 5S heeft bijvoorbeeld een 4 inch scherm.

Accu

De iPhone staat niet bekend om zijn krachtige batterij. Een beetje smartphone-gebruiker komt net niet de dag door met een volle accu. Volgens de geruchten gaat dit niet heel veel beter worden. De verwachting is dat de accu slechts 16% groter is dan zijn voorgangers. Onthoud ook dat de iPhone 6 groter is en dus meer stroom verbruikt, de vraag is dan ook of je per saldo er met een 16% grotere accu wel op vooruit gaat.

Overige specificaties

Als alle geruchten kloppen, dan is de nieuwe iPhone 6 best veelbelovend. Supersnel internet ligt in het verschiet met een nieuwe wifi chip die verbinding kan maken met de 802.11ac-standaard. De 5,5 inch versie zou een opslagcapaciteit van maar liefst 128 GB krijgen, bijna een verdubbeling! Ook zullen de processor en de grafische chips sterk verbeterd worden.

De camera zal naar verwachting verbeterd worden van 8 megapixels naar 13 megapixels. Ook de mogelijkheden op het gebied van camera instellingen zullen worden uitgebreid. Denk hierbij aan iso-gevoeligheid en witbalans.

Vol verwachting

Ondanks dat bovenstaande voornamelijk nog speculaties zijn, klopt ons hart vol verwachting voor de release van de nieuwe iPhone telg, de iPhone 6!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here