Home Computers Apple MacBook Air

Apple MacBook Air

2581
0
DELEN

In 2013 verscheen één van de nieuwste modellen van de Apple MacBook Air. Het nieuwste model is vooral bekend geworden vanwege zijn lange accuduur. Spectaculair en dus zeker de moeite waard voor een review.

Belangrijke kenmerken van de Apple MacBook AirLate_2010_MacBook_Air_at_Apple_Store

Neem bijvoorbeeld het instapmodel van de Air van 13 inch. De processor van deze Apple MacBook Air is een Intel Haswell i5. Hij is voorzien van 4 GB en 128 GB flashopslag. Het OS van de Apple MacBook Air is OS X 10.8.

Wanneer er gekeken wordt naar het uiterlijk van de Apple MacBook Air, dan is er maar weinig verschil te zien met zijn voorgangers. De dubbele microfoon aan de linker zijkant is wel nieuw. Verder ziet de afwerking van de Apple MacBook Air er strak en subliem uit. Een bijkomend voordeel is dat hij veel minder gevoelig is voor vingerafdrukken.

Beperkte aansluitmogelijkheden en een verbeterde snelheid

Iets dat wel een beetje tegenvalt bij de Apple MacBook Air zijn de beperkte aansluitmogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld bij het aansluiten op een ethernet kabel een aparte adapter nodig. Een ander nadeel is dat het scherm best kan spiegelen, waardoor optimaal werken lastig kan worden. Ook het geluid van de Apple MacBook Air is niet altijd even prettig, zeker niet bij de hogere tonen.

De draadloze snelheid is wel stukken verbeterd. Om hiervan te kunnen profiteren heb je wel een router nodig.

Waarvoor is de Apple MacBook Air geschikt?

De Apple MacBook Air is uitermate geschikt voor onderweg. Hij kan gemakkelijk mee de trein in en je kunt er prima tijdens je reis op werken. Hij wordt niet heel warm, dat zeker een belangrijk voordeel is.

Kortom, er zijn meer pluspunten op te noemen dan minpunten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here