Home Smartphones en tablets Telefoons met een dubbele simkaart

Telefoons met een dubbele simkaart

2998
0
DELEN

Een telefoon met een dubbele simkaart is ontzettend handig. Dit soort telefoons kun je gebruiken voor wanneer je zakelijk én privé wilt bellen vanaf één toestel of wanneer je regelmatig naar het buitenland belt. In dat geval kun je kiezen voor een Nederlands abonnement en/of simkaart en een buitenlandse variant. Op dit moment zijn er talloze telefoons op de markt waarmee je met een dualsimkaart kunt bellen. Dit zijn een aantal voorbeelden.

Samsung telefoons met dual sim

Samsung telefoons met een dual simkaart zijn bijvoorbeeld de nieuwste Samsung S9-toestellen. Deze nieuwste modellen van het merk zijn niet de eerste telefoons van Samsung met een dual sim. De toestellen Galaxy J5, Note 8, J7, J5, J3 en A8 beschikken ook al over de ruimte voor twee simkaarten.

Huawei telefoons met dual sim

Op gebied van dual sim spant telefoonmerk Huawei de kroon. Mt een ruim aanbod is er voldoende keuze voor een telefoon met ruimte voor simkaarten. Voorbeelden hiervan zijn de Huawei P, P8, P10, Mate 10, Y6 en Y5. De telefoons bevinden zich in diverse prijscategorieën. Van toestellen van € 119,- tot € 719,-. Afhankelijk van andere eisen die je hebt aan een telefoon, zit je bij Huawei in ieder geval in iedere prijsklasse goed.

Cat telefoons met dual sim

Een hele andere speler op gebied van dual sim is Cat. Cat kennen we voornamelijk van het materieel uit de bouw. Voor wie een telefoon wil die echt tegen een stootje kan is een Cat een perfect exemplaar. Bijvoorbeeld de Cat S60 beschikt over dubbele ruimte voor simkaarten, is stof- en waterdicht en heeft een 13 megapixel camera. Niet alleen maakt de camera foto’s, ook warmtebeelden kun je maken met dit toestel.

Andere redenen om te kiezen voor een dubbele simkaart
Ook een reden om te kiezen voor een telefoon met ruimte voor twee simkaarten is het kiezen voor twee gunstige abonnementen met een eigen databundel. Denk er bijvoorbeeld aan om een simkaart te kiezen met een goedkoop internetabonnement en een toestel met een goedkope aanbieding voor belminuten. Hierdoor bespaar je op je maandlasten, maar communiceer je wel met twee telefoonnummers. Een laatste optie is nog om twee micro simkaarten te plaatsen in een duo sim kaartadapter. Dit is een houder ter grootte van een ‘gewone’ simkaart. Deze plaats je weer terug in je telefoon. Op deze manier kun je beide nummers gewoon blijven gebruiken!

Zie jij redenen om twee simkaarten te gebruiken voor jouw telefoon?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here